TV-Nyt

Nabolandskanal tips – Populær BBC dramakrimi starter mandag på SVT1

Af og til kan vi her på DIGITALT.TV godt lide at tjekke lidt op på, hvad der kommer på nabolandskanalerne. Vi fundet et par ting på svenske SVT1 som måske kunne have interesse.

fjallbackamorden_svt

Søndag aften kl. 21:00 sender SVT1 filmen Strandridderen, der er en del af den populære svenske krimiforfatter Camilla Läckbergs Fjällbackamordene bogserie. Du kan se Strandridderen med danske undertekster på SVT1 hos flere danske kabel-tv udbydere.

happy_Valley

Mandag aften kl. 21:15 starter SVT1, BBC serien Happy Valley, som er på 6 afsnit.  Happy Valley er skabt og skrevet af Sally Wainwright og handler om Catherine Cawood (Sarah Lancashire), der er hårdtarbejdende, dedikeret politi kvinde ( Sarah Lancashire) i en lille by, hvor sprut, stoffer og teenagegraviditeter er en del af hverdagen. Hun bor sammen med sin søster Claire (Siobhan Finneran) der er tidligere heroinmisbruger og barnebarnet Ryan .

Catherines verden vendes på hovedet, da Tommy Lee Royce, den mand, hun mener, er ansvarlig for sin datters død, bliver løsladt fra en lang fængselsstraf. Catherine er overbevist om, at Tommy er farlig, og at der ikke vil gå længe, før han vil skade andre. Samtidigt begynder en desperat revisor i byen på at arrangere en kidnapning, så hun får nok at se til.

I samme kategori

Back to top button