MTV Europe Music Awards (EMA) 2016 med Lukas Graham

| fredag 14. okt, 2016 09:34 | opdateret 04. nov, 2016 kl. 9:58 | 0 Kommentarer

mtv ema 2016MTV har netop løftet sløret for fire fremadstormende kunstnere, der skal optræde ved dette års MTV EMA, der bliver afholdt i Rotterdam den 6. november. Og én af dem er danske Lukas Graham.

Det er første gang, Lukas Graham skal optræde til MTV EMA. Udover det danske superband, skal også Shawn Mendes, DNCE og Zara Larsson optræde. Alle fire kunstnere er nomineret til en eller flere priser og skal blandt andet dele scene med den amerikanske verdensstjerne Bruno Mars.

Nyheden vækker begejstring i den danske Graham-lejr:

”Det er slet ikke til at fatte, at vi er nomineret til hele fire priser og at vi samtidig skal optræde. Det har virkeligt været et fantastisk år. Tak!,” siger Lukas Graham.

Lukas Graham er nomineret i fire kategorier: ’Best Song’, hvor kæmpehittet ’7 Years’, skal kæmpe mod store hits som bl.a. Adeles ’Hello’ og Justin Biebers ’Sorry’. Derudover er Lukas Graham nomineret i kategorierne ’Best New Artist’, ’Best Push’ og i den lokale kategori ’Best Danish Act’.

MTV har netop annonceret det canadiske topnavn The Weeknd som hovednavn til det stort anlagte Europe Music Awards i Rotterdam.

På scenen vil The Weeknd for første gang internationalt optræde live med sit seneste hit, Starboy, fra albummet af samme navn. I denne uge blev det også offentliggjort, at den canadiske popkomet skal spille koncert i Danmark, når han den 20. februar besøger Royal Arena.

De nye stjerneskud får mikrofonen
Lukas Graham, Shawn Mendes, DNCE og Zara Larsson er alle blevet udvalgt til at spille til MTV EMA, da de har opnået stor international succes på rekordtid. De har på hver deres måde gjort sig særligt bemærket med deres musik.

Shawn Mendes er en canadisk singer-songwriter, der er nomineret i kategorierne ’Best Male’, ’Best Pop’, ’Biggest Fans’ og ’Best Canadian Act’. Han udgav tidligere på året det anmelderroste album Illuminate, der strøg ind som nummer ét på iTunes i 65 lande. Shawn Mendes er derudover en af de musikere i verden, der har flest følgere på de sociale medier.

DNCE er en amerikansk pop/rock-gruppe med Joe Jonas som frontfigur. Bandet vandt tilbage i august prisen ’Best New Artist’ ved MTV Video Music Awards. Denne gang er bandet nomineret i kategorien ’Best New’.

Zara Larsson er en 18-årig svensk sangerinde, der på trods af sin unge alder allerede har gjort sig bemærket på det musikalske verdenskort med hittet ’Uncover’ fra sit seneste album Introducing. Hun er nomineret til prisen ’Best New’.

MTV EMA bliver sendt på MTV Danmark den 6. november kl. 21.00 med optakt fra den røde løber fra kl. 20.00.

 

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt, TV og Streaming Guide