MTG / Viasat sikrer sig Premier League rettigheder i Danmark, Sverige og Finland

| fredag 02. okt, 2015 18:19 | opdateret 02. okt, 2015 kl. 19:31 | 3 Kommentarer

Premier League logo bredViasat og Viaplay har sikret sig Premier League rettighederne fra 2016/17 sæsonen og tre år frem. Rettighederne er eksklusive og dermed må Discovery (6’eren) vinke farvel til Premier League fodbold fra den kommende sæson.

MTG (Viasat) har haft Premier League rettigheder siden 2010. Rettighederne er købt platformsneutralt, således at alle TV- og streamingrettigheder er inkluderet.

MTG vil søge Premier League om tilladelse til at sublicensere dele af de danske rettigheder. Det kunne betyde at andre kanaler fortsat har en chance for at vise Premier League via en sublicens aftale, men vi må se.

‘Premier League er den absolut største, internationale klubrettighed, og den har masser af loyale fans. Stjernerne står i kø i Premier League, og vi er stolte over fortsat at kunne tilbyde vores seere og kunder kampene fra England. Sammen med vores øvrige toprettigheder fra Danmark og fra UEFA Champions League kan vi tilbyde de fodboldglade danskere det absolut bedste produkt’, siger MTG Danmarks administrerende direktør, Kim Poder.

Med forlængelsen af rettighederne til Premier League har MTG nu sikret sig rettighederne i mange år frem til det absolut bedste fodbold. De bedste og fleste kampe fra Alka Superliga frem til sommeren 2021, alle kampe fra DBU Pokalen frem til sommeren 2021 og de eksklusive rettigheder til UEFA Champions League til og med finalen i 2018. Dette udgør sammen med Premier League-rettighederne fundamentet i Danmarks bedste fodboldprodukt, og med Premier League-forlængelsen på plads gælder det nu om fortsat udvikling af produktet.

‘Vi er glade for, at vi kan tilbyde det bedste fodboldprodukt i Danmark. Med forlængelsen af Premier League-rettighederne har vi sikret MTGs førerposition i årene fremover. Premier League er en af vores tre juveler, og vi vil fortsat udvikle dækningen af verdens bedste liga. Vores ambition er krystalklar: Vi vil tilbyde danskerne den allerbedste dækning af den allerbedste fodbold’, siger MTGs sportschef Peter Nørrelund.

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt, Branche-Nyt

Kommentarer (3)

 1. Kristian siger:

  Den aftale er de nok ved at sikker sig nu, men mon ikke prisen er gået en del op nu. hvor de ved Discovery har meget brug for det..

  Noget andet er at viasat har meldt dette ud: MTG vil søge Premier League om tilladelse til at sublicensere dele af de danske rettigheder.(ramme nok sammen med andet sport de sender)

  Sker det tror jeg de kampe ender på TV2 sport, som gerne vil have et par kamper, og pt har de også låndet nogen af deres værter ud til TV2 sport..

  Discovery bliver det ikke med den krig der er… dog mangler Viaplay de danske kampe fra den danske liga som de ikke længe kan sende, måsk kunne der laves en aftale…

  Dog er jeg mest på det første..

 2. Palleba2000 siger:

  Det var lort at MTG/Viasat fik det hele. 🙁

  Jeg håbede det blev den anden vej. At Discovery fik det hele, og så Viasat de restende kampe…

  MVH
  Palleba

 3. Super siger:

  Det kunne blive 13:45 om lørdagen der bliver sublicenceret. Den har det med at ramme sammen med Formel 1-kvalifikationer på TV3+. En af søndagskampene kl. 17 kunne det også blive.

Skriv et svar