StreamingnytNet-TV

MTG og Viacom indgår samarbejdsaftale

mtg TV logoDen internationale underholdningskoncern Modern Times Group MTG AB, kan i dag oplyse, at der er indgået en stor samarbejdsaftale med Viacom International Media Networks (’Viacom’). Aftalen indbærer et eksklusivt, reklamefinancieret streamet videoindhold fra tv-kanalerne MTV og Comedy Central, som herefter vil være at finde på MTGs playtjenester for free-tv i Sverige, Norge og Danmark. Aftalen glæder fra 4. februar 2014.

Samtidig kommer MTG – i Danmark MTG TV – til at stå for reklamesalget på Viacoms onlineplatforme sammen med MTGs egne tjenester til annoncørerne.

Indhold fra MTV og Comedy central kan dermed ses på TV3play.se, TV6Play.se, TV8Play.se og TV10Play.se. MTVs indhold kan ses på TV3play.dk i Danmark og i Norge på TV3Play.no.

I Danmark dog kun for nuværende indhold fra MTV. Seerne får samtidig adgang til et bredt bibliotek af TV-serier som The Hills, Punked og Cribs m.fl. 

Salgssamarbejdet for online-platformene følger i halen på den tidl. aftale mellem MTG og Viacom, hvor MTG nu sælger reklametiden på Viacoms linære kanaler MTV, Comedy Central og VH-1 – kanaler der alle indgår i koncernens tilbud i Danmark, Norge og Sverige.

Lars Mossing , Head of Buisness Development, siger:

”Aftalen er et vigtigt led i udviklingen af vores stærke partnerskab med Viacom. Det afspejler vores fokus på at være den ledende leverandør af stærke og relevante underholdningsprodukter på tværs af alle platforme på alle markeder. Denne spændende indholds- og reklamesalgsaftale tilbyder vores digitale brugere et endnu bedre og mere varieret indhold, på alle platforme. Samtidig giver det vores reklamesalgskunder mulighed for at investere i et endnu bedre produkt med øget dækning og effektivitet.”

Kilde: MTG

I samme kategori

Back to top button