MTG lancerer World Boxing Super Series

| torsdag 09. mar, 2017 18:28 | 0 Kommentarer

World Boxing seriesMTG er gået sammen med det schweiziske medierrettighedsfirma Highlight Event & Entertainment AG samt den førende boksepromotor SPAG Sauerland Promotion AG om et nyt fælles selskab, Comosa AG, der skal lancere World Boxing Super Series. Comosa AG samarbejder med boksere, promotors og managers over hele verden og på linje med de fire store globale bokseforbund for at skabe en ny verdensomspændende platform for sporten. Comosa har sågar fået licenseret rettigheden til at bruge navnet på en af de største boksere nogensinde på sine trofæer – Muhammad Ali.

Den årlige turnering vil omfatte 16 af verdens bedste boksere, som vil kæmpe indenfor to vægtklasser igennem 14 fight nights, som afvikles mellem september og maj. Turneringerne vil blive afholdt på førende venues verden over, og med en præmiepulje på 50 millioner dollar det første år.

En aftale om rettighederne i USA vil snart blive annonceret, og det førende sportagentur MP & Silva varetager salget af de internationale rettigheder til alle andre markeder, undtagen Norden. World Boxing Super Series åbnes med et indledende galla event i juni 2017, hvor alle 16 boksere og det fulde turnerings set-up vil blive præsenteret, og kulminerer i en finale, som vil løbe af stablen i maj hvert år.

De velkendte bokseprofiler Kalle Sauerland og Richard Schaefer er Comosas Chief Boxing Officer og Chairman of the Americas, mens MP & Silvas tidigere Chief Commercial Officer, Robert Dalmiglio, er Head of the Management Board.

Jørgen Madsen Lindemann, President og CEO, MTG: “Det her er præcis den turnering, som boksning har savnet – en helårlig turnering skabt til tv, som vil begejstre fans over hele verden. MTG viser hvert år mere end 50.000 timers live sport, inklusiv mange af de største boksekampe fra hele verden. Vi ved, hvor mange interesserede fans, der er, og hvor stort et potentiale dette produkt har, og derfor har vi valgt at være med til at skabe denne unikke sportsrettighed. Alle store sportsgrene har succesrige årlige slutrunder, og det er på tide, at det også kommer til at gælde for boksning. Vores partnere i dette samarbejde vil sikre, at vi tiltrækker de bedste boksere, og at vi er at finde på de bedste venues med det største publikum – hvor alle konkurrerer om et trofæ navngivet efter den største af dem alle!”

Peter Nørrelund, MTG EVP & CEO for MTG Sport: “Idéen til denne turnering blev født for tre år siden, og nu kan vi ikke vente til det første ring med klokken lyder. World Boxing Super Series fører de bedste af de bedste sammen. Vi kreerer en førsteklasses sportsrettighed, som vil appelere til publikum over hele kloden. Og det sker med et team, som kombinerer MTG’s erfaring indenfor transmission af live sport, Sauerlands bokse-ekspertise og Highlights marketing-kompetencer.”

Kilde: MTG

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming