TV-NytBranche-Nyt

MTG fortsætter fodboldrettighedsopkøbet med FA Cup, Liga Cup med mere

fa cup fodboldMTG styrker nu sin position yderligere som hjemsted for live fodbolddækning ved at sikre de nordiske rettigheder til FA Cuppen, den engelske League Cup og til the Championship med en flerårig aftale. TV3-kanalerne og streamingtjenesten Viaplay Sport Reklame-link vil i de kommende år byde på mere live-fodbold end nogensinde før.

MTG sikret sig de eksklusive nordiske medierettigheder til engelsk fodbolds FA Cup og Community Shield (vinderen af Premier League mod vinderen af FA Cuppen) I Danmark fra 2018/19 sæsonen frem til 2024. FA Cuppen er den ældste og en af de mest anerkendte fodboldturneringer i verden, og rettighedspakken fra 2018 indeholder dækning af mere end det dobbelte antal kampe som før – fra 40 til 88.

MTG har desuden sikret sig de eksklusive medierettigheder til engelsk fodbolds League Cup og til the Championship frem til 2022. Rettighedspakken for League Cup knockout-turneringen indeholder 30 kampe hver sæson, mens Football League Championship, som er den økonomisk stærkeste liga fra det næstbedste lag i verden, foregår over 46 runder samt playoffs om oprykning.

MTG’s fodbolddækning i Danmark inkluderer således nu den engelske Premier League, UEFA Champions League, engelsk FA Cup (fra 2018/19 sæsonen), engelsk League Cup, the Championship, Spaniens La Liga, Italiens Serie A, Frankrigs Ligue 1, Danmarks Alka Superliga, 1. division og DBU Pokalen. I Danmark vises indholdet på TV3-kanalerne og på streamingtjenesten Viaplay Sport Reklame-link.

Jørgen Madsen Lindemann, MTG President & CEO:
”Dette er godt nyt for alle fodboldfans i de nordiske lande, for nu giver TV3-kanalerne og Viaplay dig den absolut bedste dækning af engelsk topfodbold, og fans vil få endnu større dækning af deres yndlingshold og spillere end nogensinde før. Vi har allerede et succesfuldt partnerskab med det engelske fodboldforbund FA, og vi er meget glade for at have forlænget og udvidet disse nøglerettigheder.”

Peter Nørrelund, MTG EVP og CEO of MTG Sport:
“De engelske fodboldligaer og pokalturneringer er blandt de allerbedste og mest konkurrenceprægede i verden. De tiltrækker både de bedste managere, spillere og selvfølgelig deres loyale fangrupper. Vi har flere kunder og seere end nogensinde og vi forsøger konstant at øge kvaliteten i vores udsendelser. De nye rettigheder er den perfekte tilføjelse til den mest omfattende dækning af international klubfodbold, som vi nogensinde har haft.”

  • Den mest omfattende dækning af engelsk klubfodbold indkluderer også eksklusivt de nordiske rettigheder til den engelske FA Cup fra 2018 frem til 2024 og til den engelske League Cup, samt til the Championship fra 2017 frem til 2022.
  • MTG er allerede indehaver af rettighederne til Premier League i Sverige, Danmark og Finland.

I samme kategori

Back to top button