TV-Nyt

MTG forlænger håndbold-rettighederne til DKB Handball-Bundesliga

Bundesliga håndbold MTGMTG har sikret sig de eksklusive medierettigheder til at vise Europas hårdeste håndboldliga – den tyske DKB Handball-Bundesliga – i de kommende seks sæsoner.

De danske seere vil dermed få muligheden for at se op til tre live-kampe om ugen på TV3 Sport og streamingtjenesten Viaplay.

Det europæisk håndboldforbund, EHF, har officielt rangeret den tyske DKB Handball-Bundesliga, som den bedste håndboldliga i Europa med verdens absolut bedste håndboldspillere. TV3’s kanaler og Viaplay viser op til tre live-kampe fra DKB Handball-Bundesliga hver uge fra 2017/2018 sæsonen, der starter i august 2017.

TV3’s kanaler og Viaplay vil også vise de tre REWE Final Four kampe i DHB Pokalen, sammen med DHB Pixum Super Cup’en og den årlige HBL All-Star kamp mellem bundesligaens bedste spillere og det tyske håndboldlandshold.

Udover DKB Handball-Bundesliga har MTG også de eksklusive medierettigheder til at vise den årlige EHF Cup og EHF Champignons League.

Peter Nørrelund, MTG EVP og CEO for MTG Sport:
“Hos MTG får seerene den bedste håndboldoplevelse i Norden, og forlængelsen af ??disse eksklusive rettigheder er gode nyheder for de passionerede håndboldfans i Danmark, Finland, Norge og Sverige. DKB Handball-Bundesliga byder på non-stop action – alene i sidste sæson, blev der i hver kamp scoret 54 mål i gennemsnit – det er håndbold i særklasse, som nu bliver tilgængelig på flere skærme end nogensinde før. ”

Joachim Boldsen, tidligere professionel håndboldspiller i Flensburg Handewitt og nuværende reporter og kommentator hos TV3 Sport?:
”Den tyske bundesliga er verdens stærkeste håndboldliga, som i årevis har tiltrukket de bedste håndboldspillere. Der hviler altid et stort forventningspres på spillerene omkring at de skal hive en sejr hjem hver eneste gang, og med dét pres følger der nogle ekstremt hårde og ikke mindst intense kampe. Den tyske Bundesliga er uden tvivl den mest underholdende håndboldliga i Europa i øjeblikket.”

Kilde: MTG presse

I samme kategori

Back to top button