Branche-Nyt

MTG Danmark klar min ny organisation

mtg tv logoMTG Danmark gennemførte i sidste uge en organisationsændring, som nu er på plads.
Den betyder, at MTG Danmark dette efterår stiller med en ny organisation, som er godt forberedt på de ønsker, fremtidens kunder og seere har til et medieselskab.

Den nye organisation etablerer én MTG-ledelse, der har en række funktioner til rådighed (HR, økonomi, Business Intelligence og Marketing & Kommunikation), der effektivt kan supportere MTG Danmarks forretninger. Samtidig afvikler MTG Danmark helt de gamle organisationsgrænser mellem Viasat og TV3.

”Vi samler flere funktioner og kompetencer i færre enheder, som styrker organisationen. Nu står vi rustet til at levere endnu bedre underholdning og spændende nye produkter i fremtiden,” siger administrerende direktør Kim Poder, der i den nye struktur sekunderes af et nyt centralt ledelsesteam, VP Lars Mossing og VP Kenneth Krabbe.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

På indholdssiden sekunderes Kim Poder af to andre vicedirektører. Det er Kenneth Kristensen, der nu er VP for al programledelse og egenproduktion på både de fem TV3-kanaler og alle digitale platforme, mens VP Anders Oliver Andersen sættes i spidsen for MTG Digital og en accelererende produktudvikling af den forretning. Kristian Arnaa får en ny rolle som VP Business Intelligence i en nyetableret analyse-enhed i MTG Danmark.

Nye roller for centralt ledelsesteam
Lars Mossing indtager en ny udvidet rolle som VP for MTG Channels; en ny post der indbefatter ansvar for alle TV-kanaler, herunder reklamesalg TV/digital, indkøb af indhold og programplanlægning.
Salgsdirektør Kenneth Krabbe, der kom til MTG i begyndelsen af året, rykker op i den nye MTG Danmark-organisation i en ny rolle som VP for al betalings-tv, som partner- og privatkundesalg, herunder Viasat-pakker.

Dobbeltfunktioner samles i fælles MTG-enheder
”Ved at indrette os mere enkelt og fjerne visse dobbeltfunktioner, frigør vi midler, som vi kan investere direkte i mere og bedre indhold,” siger Kim Poder.

Aktuelt mangler der én VP i organisationen af det nye MTG Danmark: ”I marketing og presse samler vi også kræfter og kompetencer. Vi søger nu at rekruttere en ny marketing- og kommunikationsdirektør, og vi forventer, at det er på plads inden årsskiftet,” siger Kim Poder.

Selskabet ‘MTG Danmark’ er i dag den samlede betegnelse for MTG-koncernens aktiviteter i Danmark, der tæller fem TV3-kanaler, reklamesalg for Viacoms kanaler og en række digitale platforme og aktiviteter. MTG Danmarks aktiviteter inkluderer også betalings-tv i form af salg af TV-pakker til private husstande med IPTV og parabol samt kanaler via bl.a. YouSee, Stofa, Canal Digital, Boxer TV og antenneforeninger.

Kilde: MTG

I samme kategori

Back to top button