TV-Sport

Motorsport på DR1 – Touring Car Series rykker over på DR

Den danske motorsports serie TCR Denmark sendes i denne sæson på DR1. Det bliver med den erfarne racerkører Casper Elgaard ved kommentatorroret sammen med Per Vinkel.

Første gang er på DR1 fra kl. 14:20 søndag d. 21. maj når heat 2 og 3 sendes live på kanalen. Heat 1 kan ses live på DRTV.dk.

Motorsports Danmark kommer utvivlsomt til at nyde godt af den øgede eksponering og Casper Elgaard ser det som en kæmpe mulighed for at vise den sport, som mange af os elsker så højt, frem til et stort udsnit af befolkningen: “Det er en kæmpe mulighed for TCR at komme på DR1 og jeg er sikker på at det kommer til at give et kæmpe boost, ikke kun til TCR, men også til dansk motorsport generelt. Vi kunne se dengang DTC var på TV2, der blomstrede hele sporten op og alle klasserne rundt om DTC.”

“Jeg har stor erfaring med motorsport generelt, især herhjemme med TCR og tidligere DTC, så forhåbentlig kan jeg bruge den viden til at formidle det, der sker på banen ud til stuerne, hvor folk sidder og kigger med,” fortæller Casper om sin rolle som ekspertkommentator for TCR Denmark og DR1.

“Særligt også for dem, der måske ikke har set så meget motorsport, handler det om at forklare reglerne og andre tekniske ting, så de får en forståelse for, hvorfor vi synes, det er så fedt,” fortsætter Casper, der er meget indstillet på, at alle skal have en god oplevelse og forstå hvad motorsporten kan for så mange mennesker.

Touring Car Series på TV og Streaming

I samme kategori

Back to top button