More TV mister TV 2 fra nytår

| mandag 28. okt, 2019 08:38 | opdateret 28. okt, 2019 kl. 18:43 | 6 Kommentarer
More TV mister TV 2 DR kanaler 2020

Streaming tv-udbyderen More TV har siden sin lancering haft TV 2 hovedkanalen med i sin tv-pakke. Det er dog slut fra nytår, hvor TV 2 udgår hos More TV. Man oplyser, at prisen samtidigt falder fra 59,- til 49,- / måned.

More TV henviser til, at man på deres tv-boks kan købe TV 2 Play abonnement og se TV 2 denne vej. Det vil så samlet set koste mindst 98,- / måned, at få TV 2 live kanalen sammen med More TV, hvilket må siges at være væsentligt dyrere end nu.

More TV kræver, at man køber deres tv-boks til 649,-

I september måned oplyste More TV et beskedent kundetal på 300, og med nyheden om TV 2’s farvel kan det måske synes lidt svært, at nå de 1000 kunder, som der ifølge More TV skal til, for at forretningen løber rundt. Iværksætteren Mads Claudi, der står bag tjenesten, har givet sig selv til foråret 2021, for at nå de 1000 kunder.

More TV oplyser, at de fortsætter med at sende alle TV 2 Regionernes egne kanaler. DR3, DRK og DR Ultra lukkes som bekendt også fra nytår hos alle tv-udbydere.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Net-TV

6
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
4 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
mich

Er det ikke 49 kr pr måned ?

C. Johansen

Der har været temmelig store problemer med teknikken hos More TV, og det har uden tvivl kostet abonnenter.
Programudbuddet kan vel nærmest kaldes en nordisk tv-pakke.
Har man interesse i fx norsk tv, er det da temmelig irriterende, at You-See kunder bliver spist af med blot NRK1. Især bliver det irriterende, når man ved, at prisen for NRK2 – NRK3/NRK Super – TV2 Norge ville ligge på omkring 1 kr./md.

mich

Ja, jeg forstår heller ikke, at Yousee ikke får nogle flere end, efter de 3 DR kanaler lukker

Per M

Det kan måske være at YouSee har planer om at få rettet lidt op på de halvdårlige bitrates på deres HD kanaler hos dem, som Frankm har skrevet om her i digitalt.tv’s forum i Januar.
Det kommer der til at blive lidt plads til nu med alle de kanaler der forsvinder her den 1 Januar.

mich

Det vil kræve en årlig omlægning af kanaler, hvor mange skal kanalsøge igen, så det tror jeg IKKE. Tulnytår, bliver der bare byttet om på TV udbyderne på de enkelte TV kanaler