Streamingnyt

Mord i Skærgården – sæson 7

Der er nye Mord i Skærgården på trapperne på [CMore]. Mord i skærgården er baseret på forfatteren Viveca Stens bøger, men i den syvende sæson har karakterne og historien fået sit eget liv parallelt med hendes romaner.

Mord i skærgården sæson 7 består af otte afsnit. De to første afsnit får premiere på C More den 3. august – herefter får du to nye afsnit hver mandag.

[CMore14dagegratis]

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Jakob Cedergren har været en fast del af Mord i skærgården, hvor han gennem seks sæsoner har dannet makkerpar med Alexandra Rapaport. Men hans populære karakter, betjenten Thomas Andreasson, er ikke med i den kommende sæson, da han er flyttet til Norge for at være tættere på sin ekskone og datter.

I stedet skal seerne af den populære krimiserie til at stifte bekendtskab med betjenten Alexander, der spilles af nordmanden Nicolai Cleve Broch, der blandt andet er kendt for sine hovedroller i Beforeigners og Frikendt. Betjenten Alexander har en stærk retfærdighedssans, men er også meget impulsiv, og ender derfor ofte i problemer, fordi han ikke når at tænke konsekvenserne af sine handlinger igennem.

Alexander danner nyt makkerpar med advokaten Nora Linde, der fortsat bliver spillet af Alexandra Rapaport, der også er kendt fra Den røde enke (Gåsmamman). Sammen skal de over otte afsnit håndtere alt fra mord, narkotika og økonomisk kriminalitet. Samtidig kæmper Nora Linde med et turbulent privatliv som enlig mor til en oprørsk teenagedatter.

Mord i skærgården produceres af Filmlance International AB, som er en del af Endemol Shine Nordics. Mattias Ohlsson og Niklas Ohlson er instruktører på serien, og manuskriptet er skrevet af Johan Widerberg, Sara Heldt og Gustaf Skördeman.

Mord i Skærgården startede tilbage i 2010 på svensk TV4, der i øvrigt også viser de nye film kun nogle uger efter premieren på C More.

Kilde: C More presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button