Streamingnyt

Momondo: Netflix serien Squid Game ser ud til at give stigning i flysøgninger til Sydkorea

Det sydkoreanske seriefænomen Squid Game har taget verden med storm: Flere end 130 millioner mennesker har set serien indtil videre, hvilket gør serien til Netflix’ mest sete nogensinde. Og nu tyder det på, at den dystopiske serie inspirerer danskerne til at søge efter flyrejser til Sydkorea.

Tal fra momondo viser, at flysøgninger til Sydkorea er steget med omkring 125 procent, siden serien havde premiere i Danmark d. 17. september, sammenlignet med måneden forinden.*

momondo peger på, at tv-serier kan være med til at inspirere danskerne til at udforske nye rejsemål, som de måske ellers ikke havde haft i tankerne. Og med filmlokationer såsom øen Seungbong-ri og Daejeon, der er Sydkoreas femte største by, er der rig mulighed for at tage på sightseeing inspireret af serien.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er ikke første gang, at sydkoreansk filmindustri kommer i internationalt søgelys. Senest da filmen Parasite skrev historie og vandt en Oscar statuette for Bedste Film i 2020 som den første ikke-engelsksprogede film nogensinde. Men også sydkoreansk mad, musik, mode og K-beauty er i stigende grad trendsættende globalt set. Derfor overrasker det ikke momondo, at flere danskere kigger mod Sydkorea og der er sket et boom i søgninger efter fly til Sydkorea.

Det er muligt for danskere at indrejse visumfrit i Sydkorea med fremvisning af en negativ PCR test, der er foretaget indenfor 72 timer før afrejse. momondo anbefaler, at man tjekker Udenrigsministeriets seneste rejsevejledning til Sydkorea før afrejse.

*Baseret på flysøgninger lavet på momondo.dk i perioden mellem 17. september – 17. oktober, 2021 sammenlignet søgninger lavet 17. august – 17. september, 2021 med afrejse fra enhver dansk lufthavn mellem 18. oktober – 31. december 2021. Procenter på ændringer i søgninger er omtrentlige. 

Kilde: Momondo presse

Image

I samme kategori

Back to top button