YouSee

Mogens Palle 60 års jubilæumsstævne vises af YouSee

Fredag 5. januar 2018 afvikler Mogens Palle et 60 års jubilæumsstævne, der byder på otte kampe med fem såkaldte main events. Promotoren havde forsøgt at tilbyde stævne dækning gratis til TV 2 Sport, men har var man ikke interesseret. Nu har YouSee valgt at slå til og sender fra stævnet.

Fredag den 5. januar kl.19.00 er der derfor Danish Fight Night Bokse-Galla på YouSee Eventkanalen.

Der er 8 kampe på programmet, hvoraf de 4 er titelkampe. Se bl.a. den danske VM-aspirant, Lolenga Mock (41-14-1), der skal op imod den russiske eksverdensmester, Dmitri Chudinov (20-1-2), som er nummer 7 på WBA’s verdensrangliste og tidligere har besejret danske Patrick Nielsen i en VM-kamp.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Alle YouSees tv-kunder kan se boksestævnet på YouSees Eventkanalen (kanalplads 58, 100 eller 101) fredag den 5. januar fra kl. 19.

Har du lavet en favoritliste, så skal denne slås fra eller kanalen skal tilføjes til favoritlisten. Du kan også finde event-kanalen på din YouSee-app eller via tv.yousee.dk.

Har man ikke YouSee TV, så kan streamingadgang til stævnet købes på http://www.danishfightnight.tv/

“Vi var kort før jul i dialog med Mogens, som I så mange år har givet os alle fantastiske oplevelser foran tv-skærmen og været med til at skabe verdensmestre som Ayub Kalule, Johnny Bredahl og Mikkel Kessler. Han spurgte, om vi havde lyst til at hjælpe ham med at gøre hans jubilæumsstævne tilgængeligt for så mange danskere som muligt, og da vi fornemmer, at mange danske boksefans gerne vil kigge med, har vi givet ham mulighed for at sende live fra boksestævnet på vores såkaldte event-kanal, der går ud til alle YouSees tv-kunder. Vi synes samtidig, det er en god mulighed for at støtte op om dansk boksning i en tid, hvor næste generations boksere er på vej og har brug for støtte,” siger tv-direktør i YouSee, Jacob Mortensen til BT

Kilde: BT

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button