TV-Nyt

Modern Family sommer på Xee

En af de mest populære serier hos Xee er den fantastiske komedieserie Modern Family, skabt af Christopher Lloyd og Steven Levitan, der har baseret serien på egne oplevelser. Fra uge 24 byder Xee seerne på masser af afsnit med fire daglige afsnit fra mandag til fredag fra kl. 20.00.

Den prisbelønnede serie har været et kæmpe hit verden over siden premieren på første sæson i 2009. Indtil videre har fans kunnet følge livet i den farverige familie over 11 sæsoner og på Xee kan du i første omgang nyde sæsonerne 1-8.

I serien følger man tre familier. Phil og Claire Dunphy og deres tre børn. Bedstefar Jay og hans unge latinamerikanske kone Gloria, der har sønnen Manny fra et tidligere forhold, og sidst men ikke mindst Jays homoseksuelle søn Mitchell og hans fest af en husbond, Cameron.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien er gennem årene blevet beriget med utallige priser og positive anmeldelser. Serien vandt blandt andet året efter første sæson Emmy’er i kategorierne “Outstanding Comedy Series” og “Outstanding Writing for a Comedy Series”. Og så har serien en stor fan i den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, der elsker at se serien sammen med sin familie.

Kilde: Xee presse

I samme kategori

Back to top button