TV-Nyt

Minkavlerne Sæson 3 bekræftet af TV 2

TV 2 melder at der kommer endnu en sæson af Zulu serien Mikavlerne, det bliver formentlig engang i 2022 at den kan ses på Zulu og TV 2 Play.

’Minkavlerne’s anden sæson er – ligesom første sæson – allermest set på TV 2 PLAY, hvor især snigpremiererne er meget populære. Snigpremiereseningen er ikke en del af de seertal, som offentliggøres af Kantar. Og anden sæson har klaret sig lige så flot som den succesfulde første sæson i 2019, melder TV 2.

– Vi er meget stolte af det særlige univers, som seriens forfattere og hovedrolleindehavere Jonas Mogensen og Kasper Gross har skabt. De er virkelig gode historiefortællere og har med ’Minkavlerne’ lavet en serie, der tager udgangspunkt i en del af Danmark, vi sjældent ser portrætteret i fiktionens verden. Vores seere og brugere elsker det, så det er helt naturligt for os at lave endnu en sæson, siger Lea Løbger, der er TV 2s executive producer på ’Minkavlerne’.

– ’Minkavlerne’ har med sin særegne tone formået at ramme utroligt bredt. Jonas Mogensen og Kasper Gross er – med deres store kendskab og kærlighed til livet som trængt landmand – lykkedes med at skabe en krimikomedie med fantastiske karakterer, som vi elsker at være sammen med, siger Lea Løbger.

Foruden Jonas Mogensen og Kasper Gross i rollerne som brødrene Allan og Martin har holdet af skuespillere i den igangværende sæson bestået af blandt andre Niels Hausgaard, Kirsten Lehfeldt, Ruben Søltoft, Frank Hvam, Mia Lyhne, Anna Stokholm og Bodil Jørgensen samt Mick Øgendahl, der også har instrueret anden sæson.

– Det er for tidligt at løfte sløret for, hvad der kommer til at ske i tredje sæson. Men vi kan glæde os til et gensyn med de karakterer, vi elsker, og måske et par nye ansigter. Jeg kan godt love, at det ikke bliver kedeligt – og mon ikke Allan og Martin kommer i problemer igen, siger Lea Løbger.

Netop nu er Jonas Mogensen og Kasper Gross i fuld gang med at skrive manuskript. Optagelserne går i gang til september, og tredje sæson bliver instrueret af Jesper Rofelt.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button