Miniserien Roots på HBO Nordic i maj

| torsdag 28. apr, 2016 17:12 | 0 Kommentarer

roots hbo nordicRoots er et historisk portræt af slaveriet og samtidig en fortælling om en families vilje til at overleve. Det prominente cast tæller Oscar®-vinderne Forest Whitaker og Anna Paquin, Golden Globe®-vinder og Emmy®-nominerede Jonathan Rhys Meyers, Tony®-vinder Anika Noni Rose, Oskar®-nominerede og Emmy®-vinder Laurence Fishburne, Chad L. Colman, Erica Tazel, Derek Luke, Malachi Kirby og  Regé-Jean Page.

Roots er et historisk portræt af det amerikanske slaveri og fortællingen om en familie, deres vilje til at overleve og deres forsøg på at føre familiearven videre på trods af voldsom modstand og uretfærdighed. Vi følger familien over flere generationer med afsæt i den unge Kunta Kinte, der bliver fanget i hjemlandet Gambia og under brutale forhold bliver transporteret tværs over Atlanten til kolonitidens Amerika. Her bliver han solgt som slave. Gennem hele serien oplever familien konstant modgang, og de bevidner og bidrager til en række bemærkelsesværdige begivenheder i USAs historie, herunder borgerkrigen, slavernes opstand og siden deres frigørelse.

Roots er en produktion fra A+E Studios i samarbejde med Marc Toberoff og The Wolper Organization. Sidstnævnte var også producent bag den originale Roots. Will Packer, Marc Toberoff, Mark Wolper, Lawrence Konner og Mark Rosenthal er executive producere. LeVar Burton og Korin D. Huggins er co-executive producere. Lawrence Konner, Mark Rosenthal, Alison McDonald og Charles Murray er manuskriptforfattere. Questlove er executive musik-producer.

Roots bliver instrueret af Phillip Noyce, Mario Van Peebles, Thomas Carter og Bruce Beresford. Arturo Interian og Michael Stiller fungerer som  Executives in Charge of Production for HISTORY. Roots bliver internationalt distribueret af A+E Networks under A+E Studios International.

Roots har premiere på HBO Nordic 31. maj.

Video Thumbnail

Roots – Miniseries Trailer (HD)

Gå til vores oversigt - HBO Nordic månedens nyheder
Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming