TV-Nyt

Min pige er en dreng

Dansk dokumentar på TV 2 i tre dele

‘Min pige er en dreng’ på TV 2 er fortællingen om tre børn, der identificerer sig med det modsatte køn af, hvad de er født med. Men hvad skal man som forældre egentlig stille op, når ens dreng siger, han er en pige, og når ens pige siger, hun er en dreng?

De tre børn i programserien

Min dreng er en pige Jack TV 2
Jack

Vi møder Jack på 12 år, der er født som pige. Han drømmer om at starte på hormonbehandling, så hans krop stopper med at udvikle sig til den pigekrop, som han føler sig så forkert i. Beslutningen ligger hos hans forældre, men hvordan kan man vide, om man tager den rigtige beslutning med noget, der er så definitivt?

Min dreng er en pige Storm
Storm
Foto: DocEye / TV 2

Storm på fem år er født som dreng, men opfører sig som en pige – også selv om han har masser af brødre. Han går i kjoler, har langt hår og kan godt lide at lege med Barbiedukker og My Little Pony. Er det en fase, eller er han transkønnet?

Min dreng er en pige Alex TV 2
Alex

I programmet så får vi også et indblik i følelserne hos Alex på 15 år, der er født som pige, men føler sig som en dreng. Det er kun de nærmeste, der kender Alex’ hemmelighed, og nu samler han mod til sig, så han kan fortælle sin klasse, at han er transkønnet.

Min pige er en dreng – program 2

Jacks forældre har en stor og svær beslutning at træffe. Jack er 12 år og er klar til at begynde på stophormoner, som sætter puberteten på pause, så hans krop ikke udvikler sig til en pigekrop. Men er hans forældre klar?

Alex på 15 år er født som pige, men har altid følt sig som en dreng. Men det er kun de nærmeste, der kender Alex’ hemmelighed, og nu samler han mod til sig, så han kan fortælle sin klasse, at han er transkønnet.

Storm er fem år og opfører sig som en pige. Det har været svært for hans forældre at finde ud af, hvordan de skulle forholde sig til det.

Min pige er en dreng – program 3

Jack er begyndt i hormonbehandling og har været dreng i et år, men hans forældre er bekymrede, for Jack har stadig mange feminine træk. Var det den rigtige beslutning? Jack selv er ikke i tvivl.

Alex er født som pige, men føler sig som en dreng. Han er 15 år, og hans krop er ved at udvikle sig med kvindelige former, og det er han ked af. Han begynder på testosteronbehandling og skjuler sine pigebryster.

Storm på fem år begynder i en ny børnehave, efter hans forældre har besluttet, at han endnu ikke er klar til at komme i skole.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button