Streamingnyt

Min Bio lancerer dansk animationsserie som adventskalender

Produktionsselskabet Dansk Tegnefilm og Nordisk Film præsenterer hver søndag i advent fem helt nye afsnit af Rita og Krokodille på streamingtjenesten Min Bio.

Min Bio har allerede de seks tidligere afsnit af Rita og Krokodille og glæder sig til at præsentere mere af den populære serie:

”Vi er stolte af at kunne introducere de 20 helt nye afsnit af Rita og Krokodille eksklusivt på Min Bio. De tidligere afsnit af animationsserien har været populære hos både forældre og børn, så det er helt sikkert også en glædelig nyhed for Min Bios brugere,” siger Ida Schmidt, redaktør for Min Bio.

Inspirerer børn til eventyr

Rita og Krokodille er instrueret af Siri Melchior og handler om venskab fra en 4-årigs perspektiv. Rita er en lille, bestemt pige med en meget sulten ven i badekarret. Når Krokodille er i nærheden, kan Rita gøre lige, hvad hun vil – og det er ikke så lidt.

”Rita og Krokodille er en serie, de mindste kan relatere til og som gerne skal inspirere børn til at tage på eventyr og udforske verden omkring dem. Min Bio er et godt match, da det netop er en streamingtjeneste dedikeret til børn og deres livlige fantasi,” siger Marie Bro, producer hos Dansk Tegnefilm.

Serien er også solgt til bl.a. Tyskland, Frankrig, Kina, Tjekkiet, Holland, Sverige, Norge, Finland og Island.

Se gratis i hele december

De nye afsnit af Rita og Krokodille handler om alt fra skitur til fødselsdag hos farmor, og det umage vennepar fejrer også jul og nytår. Den prisvindende serie passer på flere måder rigtig godt til december:

”Hvert afsnit af Rita og Krokodille varer fem minutter, og det gør serien perfekt til de små pauser i hverdagen og julemåneden, hvor ventetiden ofte føles lang for de mindste. På Min Bio er det også muligt at downloade serier, så Rita og Krokodille kan komme med på juleindkøb,” fortæller Ida Schmidt.

Nye medlemmer kan prøve Min Bio helt gratis i en måned og se alle de sjove eventyr med Rita og Krokodille. De fem første afsnit kan ses på www.minbio.dk fra om morgenen søndag den 3. december.

Min Bio er en abonnementsbaseret streamingtjeneste fra Nordisk Film. For 49 kr. om måneden får du ubegrænset adgang til at se børnefilm og -serier på alle familiens enheder.

Kilde: Min Bio presse

I samme kategori

Back to top button