Streamingnyt

Min Bio klar med offline mulighed

min bio tabelNordisk Films streamingtjeneste er allerede tilgængelig på en lang række platforme som Smart TV, PlayStation, Apple TV og Chromecast, og nu bliver det også lettere at tage Min Bio med på farten. Byggemand Bob, Lego Ninjago, Barbapapa, Rasmus Klump og alle de andre følger fra i dag gladelig med i sommerhus, i flyet og på den lange køretur.

”Med Min Bio offline kan børnene downloade deres favoritter til mobil og tablet og se dem, hvor og hvornår de – og forældrene – vil. Den frihed vil gavne børnefamilier, som ofte er på farten uden internetforbindelse og pålideligt mobilnet,” siger Ole Martini, direktør for Consumer Channels i Nordisk Film Distribution.

Selvom Min Bio er pæredansk og især fokuserer på lokalt indhold, så kan de downloadede afsnit ses i hele verden. Børnene kan endda tage så mange af deres streaming-venner med på rejsen, som de vil, så længe der er nok plads på enheden.

Min Bios offline-funktion er tilgængelig på både iOS og Android. Når man har downloadet indholdet til sin enhed, er det tilgængeligt i 30 dage. Hvis det ikke er nok, kan man altid downloade det igen.

Om Min Bio

Min Bio er en abonnementsbaseret streamingtjeneste fra Nordisk Film. For 49 kr. om måneden får du ubegrænset adgang til at se børnefilm og -serier på alle familiens enheder.

Video Thumbnail
Tag Rasmus Klump med på bagsædet

Nordisk Films streamingtjeneste er allerede tilgængelig på en lang række platforme som Smart TV, PlayStation, Apple TV og Chromecast, og nu bliver det også lettere at tage Min Bio med på farten. Byggemand Bob, Lego Ninjago, Barbapapa, Rasmus Klump og alle de andre følger fra i dag gladelig med i som

I samme kategori

Back to top button