Streamingnyt

Million Dollar Listing Los Angeles – sæson 12

Det er igen tid til at følge fem af Los Angeles’ mest ambitiøse ejendomsmæglere, når Million Dollar Listing Los Angeles er tilbage med en helt ny sæson. Den 12. sæson i rækken får premiere onsdag den 27. maj på hayu.

De ustoppelige luksusmæglere, Josh Flagg, Josh Altman, Tracy Tutor, James Harris og David Parnes, tager os endnu engang med på tur i nogle af de mest ekstravagante hjem i Los Angeles, hvor de mere end nogensinde skal tænke ud af boksen for både at skabe interesse og samtidigt navigere i det konstant skiftende marked, der er domineret af urealistiske sælgere og stagnerede priser.

Der bliver skruet endnu mere op for dramaet, når den fremadstormende Fredrik Eklund fra ’’Million Dollar Listing New York’’ pludseligt melder sin ankomst i Los Angeles og proklamerer, at han har besluttet sig for at markere sig på begge kyster.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I den nye sæson kan vi desuden følge Josh Flagg, der er villig til at rejse vidt omkring, da han øjner et rekordstort salg – også selvom det betyder, at han er nødt til at slå sig sammen med ærkerivalen Josh Altman. Samarbejdet er dog ikke lutter lagkage, og duoen ender med at sidde ansigt til ansigt ved forhandlingsbordet.

Samme Josh Altman udvider med sin helt egen flagship-afdeling i Beverly Hills. Han udvider dermed både sin forretning og samtidigt sin familie, da han og Heather byder en lille ny velkommen. Trods sin nye rolle som far er Josh ikke bange for at tage alternative midler i brug for at forblive på toppen, om han så er nødt til at iføre sig et ridderkostume eller konkurrere mod sin gamle ven Fredrik Eklund.

Med en enorm portefølje på 500 millioner dollars i Malibu er Tracy samtidigt godt på vej til toppen i det vilde ejendomsmæglergame. I den nye sæson står Tracy dog overfor en del udfordringer, heriblandt en meget krævende udvikler. I samarbejde med Josh Altman er hun desuden med i salget af et historisk feststed i Hollywood, og så er hun pludseligt nødt til at rejse til Arizona. Den største udfordring til dato i livet som ejendomsmægler får Tracy dog, da hun beslutter sig for at sætte sit eget hus i Brentwood til salg.

James og David lærer til gengæld, at hvis de vil forblive på toppen af ejendomsmæglergamet, er de nødt til at udvide deres territorium. Makkerparret tager derfor i den nye sæson ud til Pasadena for at sælge en unik mid-century perle. Derefter går turen til Santa Monica til et stort double lot, og til slut drager de videre til en stille enklave fyldt med berømtheder ved østkysten, hvor de sætter et hus til salg til intet mindre end 20 millioner dollars. James og David tager også en seriøs snak med Tracy, da de finder ud af, at hun muligvis ikke har deres ryg.

Kilde: hayu presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button