TV-Sport

Milano-Sanremo 2023 – Sådan ser du cykelløbet på TV og Streaming

Mads Pedersen, Søren Kragh Andersen og Magnus Cort er blandt de danske favoritter, når et stjernespækket felt stiller til start i årets første monument, Milano-Sanremo.

Forårsbebuderen på hele 294 kilometer strækker sig fra Milano og over Posletten, inden det afgøres i Sanremo efter de legendariske stigninger Cipressa og Poggio kort før mål.

Milano-Sanremo 2023 TV og Streaming

Se med Lørdag 18. marts fra klokken 9.45 på 6’eren og uden afbrydelser på [discovery+] eller GCN+.

Anders Mielke og Jesper Worre kommenterer løbets første halvdel, inden de afløses af Thomas Bay og Brian Holm.

I studiet får vært Simon Egeskov selskab af Brian Holm, Bastian Emil Goldschmidt og Asbjørn Kragh Andersen, som løbende hele formiddagen vil analysere ruten, løbet og favoritterne.

Indtil videre figurerer fire danskere på startlisten, og flere af dem er blandt bookmakernes største favoritter.

Især Mads Pedersen, Søren Kragh Andersen og Magnus Cort regnes blandt favoritfeltet, mens de også får selskab af Mikkel Honoré i feltet.

Sidste år viste både Søren Kragh Andersen og Mads Pedersen fornem form i det prestigefyldte cykelløb. Da Tadej Pogacar skruede farten op på Poggio var Søren Kragh Andersen den eneste, der kom tæt på af slippe afsted fra feltet med et overbevisende angreb.

På nedkørslen kørte Matej Mohoric væk fra de øvrige favoritter og vandt med bare to sekunder ned til et decimeret favoritfelt. Mads Pedersen blev nummer seks og Søren Kragh Andersen  nummer syv.

Danskerne får dog også kamp til stregen i år af den internationale cykelelite. Blandt andre Wout van Aert, Mathieu van der Poel, Tadej Pogacar, Julian Alapilippe og sidste års veinder, Matej Mohoric, er også klar til starten i Milano.

Head of Sports hos Warner Bros. Discovery, Søren Klæstrup, ser frem til at dækningen af Milano-Sanremo.

– Vi glæder os rigtig meget til at vise årets første cykelmonument med et stort studiesetup. Et stærkt, dansk felt stiller til start i Milano, og vi krydser fingre for et topresultat til Mads Pedersen, Magnus Cort, Søren Kragh Andersen eller en af de andre danskere.

– Hos Warner Bros. Discovery er forårsbebuderen Milano-Sanremo et stort højdepunkt i cykelkalenderen, der for alvor markerer, at forårsklassikerne er over os. Dem ser vi frem til at dække tættere end nogensinde før med stærke studieudsendelser de kommende måneder, afslutter Søren Klæstrup.

Kilde: Warner Bros Discovery presse

I samme kategori

Back to top button