TV-Nyt

Mikkel Kessler er tilbage på Viasat

boksningEfter måneders spekulationer meddelte den tidligere femdobbelte verdensmester Mikkel Kessler, at han fortsætter sin boksekarriere og vil kæmpe sig tilbage til toppen af den sport, han elsker. Viasat har rettighederne til Mikkel Kesslers kommende kampe, som i lighed med tidligere vil blive tilbudt som Pay Per View på Viasat, Viaplay, TDC, YouSee og Stofa.

Det blev i dag onsdag d. 7. maj 2014 annonceret på et pressemøde.

Mikkel Kessler sagde:

”Jeg har tænkt meget over, om jeg skulle fortsætte min karriere. Jeg er blevet far, og jeg har et liv uden for bokseringen, som jeg virkelig sætter pris på. Jeg har et særligt ansvar, så det var ikke en nem beslutning.”

”Men jeg føler stadig, at jeg har noget at bevise. Jeg hader at tabe! Og jeg tabte min sidste kamp mod Carl Froch. Mange har troet, at jeg ville indstille karrieren, men jeg skylder mig selv og mine fans at slutte på toppen. Min sidste optræden viste, at jeg stadig hører til i toppen. Og jeg ved, at mine fans tror på mig.”

”Jeg har talt med mit team og folk omkring mig, og de er klar til at støtte mig på rejsen til at blive verdensmester igen.”

”Jeg har stadig lysten til at bokse. Jeg elsker stadig at træne, og jeg tror, at jeg kan blive verdensmester igen. Nu, hvor jeg har truffet beslutningen, er jeg all-in. Jeg er klar til alle de store navne derude. Uanset om det er Golovkin eller Groves, så er jeg klar. En tredje kamp mod Froch, hvorfor ikke? Det vil jeg også være klar til.”

”Jeg er ikke rusten, men det er et stykke tid siden, jeg har bokset, så en kamp i oktober eller november ville passe mig bedst. På det tidspunkt vil jeg gerne bokse en stor kamp.”

”Som jeg sagde; det er all-in nu. Der er ingen vej tilbage, og jeg tror på, at jeg kan gøre det. Man bliver ikke femdobbelt verdensmester, hvis man ikke tror på sig selv.”

Promoter Kalle Sauerland sagde:

”Mikkel beviste i sin sidste kamp mod Froch, at han stadig hører til i verdenstoppen af boksesporten. Han kunne have valgt at vende ryggen til sporten, eftersom han allerede har vundet fem VM-bælter, og økonomisk har han tjent godt.”

”Men han er en fantastisk fighter og er motiveret af de store kampe. Han føler stadig, at han har noget at bevise, og i hans alder og med hans meget bevidste livsstil kan han blive ved i noget tid endnu. Hans sidste optræden beviser i den grad, at han stadig har en masse at give. Der er nogle store kampe, der skal kæmpes.”

Viasat har rettighederne til Mikkel Kesslers kommende kampe. Kampene vil i lighed med tidligere blive tilbudt som Pay Per View på Viasat, Viaplay, TDC, YouSee og Stofa.

”Vi glæder os over, at Mikkel Kessler har bestemt sig for at fortsætte karrieren. Vores mål er hele tiden at tilbyde den bedste topsport til vores kunder, og Mikkel har ad flere omgange bevist, at han både kan begejstre og få de helt store følelser i spil hos alle os, der kigger på. Vi glæder os til at kunne præsentere nye, uforglemmelige kampe med Mikkel Kessler, som allerede har bevist, at han er et af de største idrætsnavne i dansk sportshistorie,” siger MTG’s sportschef Peter Nørrelund.

Læs mere om kampen og TV på www.boksekampen.dk

I samme kategori

Back to top button