TV-Nyt

Mick Ø-uge på ZULU

Mick Øgendahl
Foto: Per Arnesen / TV 2

Fra mandag 27. januar og en uge frem rydder ZULU aftenfladen og byder på masser af gode grin med Mick Øgendahl. Der er både sketchshows, standup og komedier i vente, når ZULU dyrker den prisbelønnede komiker og hans mange karakterer.     

Seerne kan blandt andet glæde sig til gensyn med sketchshowet ”Tak for i aften – med Øgendahl og Klan”, hvor de to komikere inviterer indenfor hos havbiologerne, der har det svært med lugten af fisk, og hos betonlebberne, der er trætte af mændenes sultne blikke.   

I comedyserien ”Tomgang” sørger Mick Øgendahl, Rune Klan, Sami Darr og Sarah Grünewald for, at seerne krummer tæer og får et godt grin. Kioskejeren Mathias drømmer om den store kærlighed, og da den kønne pige, Mie, åbner en blomsterbutik på den anden side af gaden, ser Mathias sit snit til at komme lidt tættere på det modsatte køn. 

Standup og verbale øretæver
ZULU byder også på masser af standup, når Mick Øgendahl præsenterer guerilla-komik og skarpe iagttagelser i standup-showet ”SPAS”. Der er også gensyn med både Øgendahls ”Propaganda”, der gør grin med tøjekspedienter, jyske betjente og Adolf Hitler, og ”Micktrix”, der introducerer til Grønlands eneste standupkomiker Jonatan Klaksvig. 

Øgendahl leverer også gode grin i den kombinerede roadmovie og comedyshow, ”Undskyld”, der blander den rå standup med den fiktive roadmovie om to brødres oplevelser på en køretur til Sverige. Endelig kan seerne glæde sig til Øgendahls standup-show ”Tåfræser”.  

Gedigen underholdning
Mick Øgendahl står også bag flere populære, danske komediefilm, og ZULU viser fx ”Blå mænd” med Thure Lindhardt, Sidse Babett Knudsen og Mick Øgendahl. I filmen mister den succesrige sælger Jesper Jensen – efter en kæmpe brandert – både sit gode job, sin smukke kæreste og sit kørekort. Han bliver tvunget til at arbejde på den lokale genbrugsstation, og her bliver Jesper kolleger med de to særlinge Dion og Lotte. 

Der er også store komedie-karakterer i ”Alle for én” med Jonatan Spang, Rasmus Bjerg og Mick Øgendahl, hvor politimanden Martin allierer sig med tre gamle kriminelle barndomsvenner i forsøget på at fange narkobaronen Niemeyer. Planen går dog lidt i vasken, og Martin må sande, at han ikke samarbejder med de skarpeste knive i skuffen. 

I samme kategori

Back to top button