Streamingnyt

Mias magiske verden – Viaplay på vej med nyt indhold til børnene

Nordic Entertainment Group fortsætter med at satse på nyt indhold til børnene, og i begyndelsen af 2020 lanceres den næste Viaplay Original for børn med serien Mias magiske verden. Serien er et spin off på den internationale succes Little Baby Bum, der har over 47 millioner abonnenter på YouTube.

I begyndelsen af ??2020 får Mias magiske verden premiere på Viaplay. Den animerede serie følger den populære Little Baby Bum-karakter Mia og hendes to bedste venner, Oskar og Tilde, i deres magiske verden. Her ender de ofte i situationer, der kræver kreative løsninger, som også kan anvendes i den virkelige verden. Mias magiske verden er et spin off på en af ??verdens mest populære digitale børneserier, Little Baby Bum, som har et publikum på over 47 millioner abonnenter på YouTube, mens episoderne har over 30 milliarder visninger i alt.

Der er allerede masser af spændende og lærerigt børneindhold på Viaplay som fx Saga på eventyr, Fixi i Playland og Det store eksperiment. Mias magiske verden føjer sig her ind som endnu et stærk kvalitetstilbud til børnene. Mias magiske verden er primært rettet mod et yngre publikum på fire til seks år. Sæson et indeholder 24 episoder, der er syv minutter hver. Børneserien kan ses på Viaplay fra begyndelsen af ??2020.

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button