Streamingnyt

Mere original animation på vej fra Netflix

 BoJack Horseman netflixBoJack Horseman, den mørke og morsomme fortælling om en falleret tv-hest, kommer eksklusivt i alle Netflix-lande i midten af 2014. Den 12 episoder lange originalserie fra Netflix er skabt af Raphael Bob-Waksberg og produceret af Michael Eisners Tornante Company.

Den legendariske stjerne fra 1990’ernes favorit-familiekomedie ”Horsin’ Around,” Bojack (Will Arnett), har forsøgt at finde vej gennem et virvar af selvlede, whisky og forliste forhold. Nu, med hjælp fra sin menneskelige makker Todd (Aaron Paul) og sin kattelignende agent og tidligere elskerinde Princess Caroline (Amy Sedaris), er BoJack igen fast besluttet på at gøre sin entre på den store underholdningsscene.

”BoJack Horseman er et brutalt morsomt og unikt indblik i, hvad der kan ske efter at være blevet berømt,” sagde Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. ”Raphael har skabt nogle fantastiske karakterer, som nogle af de bedste komikere og skuespillere i verden har lagt stemmer til. Vi er begejstrede for at arbejde sammen med Michael Eisner om at levere BoJack eksklusivt til Netflix-medlemmer over hele verden.”

”Vi er glade for at bringe BoJack Horsemans særegne humor til Netflix, et af verdens mest markante og spændende distributionsnetværk inden for underholdning i dag,” sagde Michael Eisner. ”Vi er især stolte over at producere Netflix’ første orignale animationsserie for voksne.”

BoJack Horseman er skabt af Raphael Bob-Waksberg, produceret af Michael Eisners Tornante Company og har Will Arnett (Arrested Development, Despicable Me), Aaron Paul (Breaking Bad) og Amy Sedaris (Strangers With Candy) i hovedrollerne. Serien er executive produceret af Raphael Bob-Waksberg, Steven A. Cohen og Noel Bright. Arnett og Paul er også executive producere. BoJack er designet af grafikeren Lisa Hanawalt og bliver animeret af Shadow Machine i LA.

Kilde: Netflix

I samme kategori

Back to top button