TV-Nyt

Mere Forræder på vej

- TV 2 søger deltager til kommende udgave

Da TV 2 i 2023 viste første sæson af underholdningsprogrammet ’Forræder’, så tæt på én million danskere i gennemsnit med, når Tine Gøtzsche strikkede om dagen og myrdede om natten, og Johannes Nymark til sidst egenhændigt løb med sejren som forræderen, der ikke blev afsløret.

Til april er der premiere på endnu en sæson – igen med 18 kendte danskere – men derudover udvider TV 2 universet yderligere med en kommende sæson på TV 2 Echo, hvor alle kan få chancen for at tjekke ind og dyste om, hvem der skal forlade slottet med en eftertragtet pengepræmie under armen.

– Allerede da første sæson af ’Forræder’ løb over skærmen, fik vi usædvanligt mange henvendelser fra begejstrede seere, der foreslog en version, hvor alle kunne være med. Og der er noget spændende og rigtigt ved nu at udvide ’Forræder’-universet på den her måde til TV 2 Echo, fortæller TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Udover at castet ikke i forvejen er kendt af seerne, er de jo heller ikke i forvejen kendte af hinanden, så alle starter fra nul og kan helt strategisk vælge, hvor meget af deres baggrundshistorie, de vil dele med gruppen, og hvad de vil holde tilbage. Det medfører et helt nyt lag til spillet, hvor vi også forudser en mere ægte reality-følelse, når spillet både handler om at skille sandheder fra løgne, at lave følelsesmæssige og strategiske alliancer, men også potentielt om at kunne forlade slottet som den sidste med en ægte pengepræmie på spil.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button