TV-Nyt

Mere dans på TV 2 – Den vildeste danser

TV 2s weekender gennem hele efteråret er kendetegnet af nyproduceret dansk underholdning både fredag, lørdag og søndag. Her er plads til både professionelle og amatørtalenter i ‘Vild med dans’, ‘Danmark har talent’, ‘Toppen af poppen’ og ‘Stormester’.

Samtidig er arbejdet i fuld gang med at forberede nye danskproducerede underholdningsprogrammer til vinteren og foråret. Her vender ‘X Factor’ tilbage, og i foråret 2020 får seerne også et nyt program med dans i fokus. ‘Vild med dans’ har nemlig fået sig en fræk lillesøster, ‘Den vildeste danser’, og hermed kan seere og brugere glæde sig til endnu mere dans på TV 2.

– Danskerne har i dag masser af valgmuligheder fra både danske og internationale services hele tiden. De spilder ikke deres tid på hvad som helst. Det betyder, at det er vigtigere end nogensinde, at vi året rundt tilbyder underholdningsflagskibe af højeste kvalitet på TV 2 og TV 2 PLAY, og ‘Den vildeste danser’ passer perfekt til den strategi. For vi kan se, at netop de store og flot producerede underholdningsformater med stærke følelser og nogle at holde med igen er det, der bliver valgt til. Både blandt de helt unge, men også hos det mere voksne publikum, siger Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør, TV 2.

Dansekaptajnerne er fundet
Formatet ‘The Greatest Dancer’ er et engelsk format og blev sendt for første gang på BBC i foråret 2019 – med stor succes. Nu er turen kommet til Danmark, hvor TV 2 og produktionsselskabet BLU lige nu leder efter de bedste dansere i Danmark, som drømmer om at vise deres talent og passion for hele Danmark. De tre dansekaptajner, der er på jagt efter Danmarks dansetalenter, er alle eksperter inden for dans og koreografi. De tre er Sonny Fredie Pedersen, Mille Gori og Silas Holst.

– Det er et friskt og fagligt hold af kaptajner, og jeg glæder mig til at se dem kaste sig ud i opgaven. De kommer med hver sin baggrund, men med samme kæmpe passion. De lever og ånder dans og vil gerne investere alt af dem selv i programmerne. Det bliver legesygt og topprofessionelt på samme tid, når vi skal følge dem guide og træne hver sit hold af talenter, siger Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør, TV 2.

Er du ‘Den vildeste danser’?
Hvis du er den, som TV 2 leder efter, så er det nu, du skal melde dig til. Alle kan stille op i konkurrencen – ung som gammel, amatør som professionel, solo som gruppe. Er du blandt de dansere, der kommer videre til liveshows, får du chancen for et helt unikt samarbejde med en af de tre dansekaptajner, måske endda hele vejen til finalen. Her kæmper man om en førstepræmie på 100.000 kroner og en optræden i ‘Vild med dans’.

Du kan melde dig til her.

Programmerne produceres i slutningen af 2019 og i første halvdel af 2020.

I samme kategori

Back to top button