TV-Nyt

Mellem os – ny dansk / norsk serie på vej fra TV 2

Krimi, komedie og kærlighed er de tre hovedingredienser i TV 2-familiens store tv-serietilbud til danskerne i efteråret 2019 og foråret 2020. Lige nu optages krimiserierne ‘DNA’ og ‘Dan Sommerdahl’ samt komedieserien ‘Minkavlerne’ (læs mere længere nede), og kærligheden kommer i form af den nye dansk-norske dramaserie ‘Mellem os’.

Der er netop nu fuld gang i optagelserne til dramaserien i både København og Oslo, og serien, der er på i alt otte afsnit, får premiere i løbet af efteråret på TV 2 og TV 2 PLAY. I de to danske hovedroller ses Lærke Winther og Johannes Nymark, mens det norske par spilles af Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen.

– ‘Mellem os’ er en varm og humoristisk serie, som sætter fokus på det moderne parforhold og de nære ting i livet. Vi følger to par – fire mennesker og deres personlige perspektiv på kærligheden. Man siger jo, at ærlighed varer længst – men er det i virkeligheden kærligheden, der sejrer? Det bliver taget under kærlig og ærlig behandling i TV 2s nye dramaserie, siger executive producer på TV 2, Pernille Bech Christensen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Når alt (næsten) er rosenrødt
De to par, Nanna (Lærke Winther) og Kasper (Johannes Nymark), og Merete (Agnes Kittelsen) og Joachim (Nicolai Cleve Broch), har hver deres udfodringer, selvom de elsker hinanden. Men en eks-kæreste, utroskab, uopfyldte drømme og en graviditet, der bare ikke kommer, lurer under overfladen, så måske er det hele slet ikke så rosenrødt og ligetil?

Det moderne parforhold
Når vi bliver forelskede, fejler de gode intentioner intet. Så hvordan kan to forhold, der er bygget på tillid og kærlighed, så alligevel blive udfordret?

Måske fordi forventninger ikke altid svarer til virkeligheden, og serien stiller skarpt på de historier, vi fortæller os selv og hinanden for at få tilværelsen til at gå op, og på hvordan livskrisen kan indhente os, når vi mindst venter det.

– Drømmen om den store og evige kærlighed er noget, vi alle deler. Derfor er denne serie både realistisk og usentimental, men bestemt også humoristisk og varm, og den giver stof til eftertanke. Jeg glæder mig til at dele den med resten af Danmark, og Norge i øvrigt, hvor den også har premiere på TV 2 Norge i løbet af efteråret, tilføjer Pernille Bech Christensen.

Udover Lærke Winther (‘Dicte’, ‘Den som dræber’, ‘Juleønsket’, ‘Swinger’, ‘Mødregruppen’), Johannes Nymark (div. musicals og teaterforestillinger, ‘Vild med dans’, ‘Mercur’, ‘Lykke-Per’), Nicolai Cleve Broch (‘Frikendt’) og Agnes Kittelsen (‘Max Manus’, ‘Dag’) medvirker en række kendte danske navne som Sus Wilkins, Farshad Kholghi, Allan Hyde og Kasper Leisner.

Serien bygger på en idé af Nicolai Cleve Broch og Ole Marius Araldsen og instrueres dels af danske Charlotte Sachs Bostrup og norske Eigil Langmark og med den danske instruktør og manuskriptforfatter Anders Thomas Jensen som konsulent.

‘Mellem os’ er produceret af  af produktionsselskabet Anagram Norge i samarbejde med Nimbus Film.

Udover den nye dansk-norske serie præsenterer TV 2 og TV 2 ZULU mere fiktion i efteråret 2019, nemlig den nye danske krimiserie ‘DNA’ med Anders W. Berthelsen i hovedrollen samt ZULU-komedieserien ‘Minkavlerne’ med blandt andre Niels Hausgaard, Kirsten Lehfeldt og Bodil Jørgensen. Desuden er optagelserne til TV 2 CHARLIEs første danske krimiserie ‘Dan Sommerdahl’ i gang. Serien vises på TV 2 CHARLIE i foråret 2020.

‘Mellem os’ får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY i løbet af efteråret 2019.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button