Partnerindhold - Annoncørbetalt indhold

Med SEO bliver du mere synlig på Google

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du skal arbejder med markedsføring på den ene eller anden måde, skal du vide hvad SEO er, hvordan det fungerer, og hvordan du kan bruge det. Har du for eksempel har din egen virksomhed, er SEO dét, der kan hjælpe dig med at vokse, og tjene penge. Så, lør SEO! 

Normalt er et SEO kursus med fysisk fremmøde, men man kan også finde kurser online. Det betyder, at det både er billigere og nemmere for dig. 

På et online SEO kursus bliver du undervist gennem nogle dansksprogede videolektioner, og når du har gennemført kurset, får du muligheden for at printe et kursusbevis. 

Lær SEO

Men hvad er SEO egentligt? Det er en forkortelse, der kommer fra det engelske Search Engine Optimization, som på dansk ville være søgemaskineoptimering. Det er en måde at gøre sin online markedsføring mere synlig i søgeresultater. Man kan opdele SEO i to forskellige kategorier, onsite SEO og offsite SEO. 

Det kan du lære mere om på kursets første lektion. I løbet af kurset bliver begge dele gennemgået grundigt, og du får de værktøjer du skal bruge, for at kunne optimere din egen side, eller endda fungere som SEO-ekspert i en virksomhed, når du har lært SEO. 

Søgemaskinerne er, for de fleste webshops og blogs, kilden til indtægt, og derfor er SEO vigtigt. Når en mulig køber vil have et produkt, så starter de som regel med at søge efter det på Google. Hvis du ikke er synlig, så har du mistet et salg. Men ligger du i top 3 på søgeord, som der er mange der søger på, så er der nærmest garanti for et salg. Så derfor, lær SEO! 

SEO kursus

I dette kursus får du adgang til 32 videolektioner, med 7 timers kompetent undervisning i SEO. Du bestemmer selv hvornår, hvor, og hvor ofte du tager undervisningen, da du ikke skal møde op nogle steder.

Dette SEO kursus svarer til et kursusforløb på 2 til 3 dage, og du får mindst lige så meget ud af det, som ved et traditionelt kursus. Måske endda mere, særligt når du kan se videoerne igen og igen, ja, lige så mange gange som du ønsker det.

Du kan også pause og spole tilbage, hvis der var noget du ikke fik fat i med det samme. På den måde burde du lærer langt bedre end ved et traditionelt SEO kursus. 

I samme kategori

Back to top button