Max

Max fylder en uge – Flere problemer er endnu ikke løst

For en uge siden blev HBO Max afløst af Max tjenesten, og selv om Warner Bros Discovery længe har planlagt lanceringen, så er der fortsat udfordringer med den nye Max tjeneste.

Ingen live kanaler til premium kunder

Kunder der har bestilt Premium abonnement skulle have live tv-kanaler, men disse er endnu ikke dukket op. Det er muligt at tilgå live sport, men live flow tv kanaler, som du kender fra Discovery+, er ikke tilgængelige endnu i app’en. Den tekniske afdeling gør hvad de kan for at løse udfordringen hurtigst muligt, lyder meldingen fra Max.

Noget indhold fra Discovery+ er endnu ikke Max

Ikke alt indhold fra Discovery+ er endnu at finde på Max og noget HBO Max indhold er endnu ikke kommet med over på Max. Det skulle komme henover den kommende tid.

Ekstra sprog på indhold mangler

Max har også meldt følgende ud omkring sprog udfordringer. Da filerne fra HBO Max skulle overføres til Max gik noget galt, og ekstra sprog på noget Max indhold mangler derfor. Max teknikerne er opmærksom på dette, og de arbejder allerede på en løsning.

Chromecast udfordringer

Vi har på Facebook set kunder med et problem, hvor de bliver smidt af chromecast efter hvert eneste afsnit af en given serie.

Ingen indikation for indhold der forsvinder

Endnu en ting vi har set efterspurgt er indikation af indhold på Max, der snart forsvinder. Det synes vist ikke at være implementeret endnu. På den amerikanske version af Max har vi læst, at sidste chance sektionen findes på søge siden.

Der er sikkert flere udfordringer end ovenstående med Max, vi har bare lige valgt disse.

I samme kategori

Back to top button