Masterchef – nye afsnit og nye deltagere

| mandag 09. jan, 2012 13:04 | 0 Kommentarer

Optagelserne til Masterchef 2 er i fuld gang. I samlet flok indtog intet mindre end 34 danske kendisser sidste uge køkkenregionerne i håb om at kvalificere sig til forårets store kokkekonkurrence. Heriblandt Hollywoodskuespilleren Gitte Nielsen, Søs Egelind, Anette Heick, Peter Reichhardt, Claus Elming og Bettina Aller.

Fire af de 34 måtte imidlertid smide viskestykket i vasken, efter dommertrioen fandt deres kulinariske formåen for ringe til overhovedet at dyste om at blive Masterchef 2012. Men 30 kendisser er fundet værdige til de indledende runder, der optages den næste måneds tid. Således kaster nu hver uge seks kendisser sig med ildhu over kogeblus og hakkebræt i håb om at imponere dommernes smagsløg for at kvalificere sig til at blive i konkurrencen. Men dette forår er konkurrence ikke kun større; den er også hårdere. Denne anden sæson skærer dommertrioen nemlig skånselsløst en kokkeaspirant fra i hvert eneste afsnit frem til den eftertragtede finale.

Thomas Herman fra restaurant Herman og Anders Aagaard, der blandt andet har Madklubben, har endnu en gang påtaget sig hvervet som smagsdommere. Og de får nu assistance af endnu en Thomas, nemlig køkkenchef Thomas Castberg fra Aarstiderne.

Masterchef sæson 2 2012

 

Her er alle de kendte der skal dyste om Masterchef titlen

Dan Rachlin
Morten Lindberg (alias Master Fatman)
Amin Jensen
Farshad Kholghi
Amanda Moltke-Leth
Peter Christensen
Anne-Grethe Bjarup Riis
Gitte Nielsen
Peter Reichardt
Annette Heick
Henning Jacobsen
Rudy Markussen
Basim
Jakob Sveistrup
Sebastian Dorset
Bettina Aller
Joachim Knop
Sebastian Aagaard-Williams
Bill Holmberg
Joakim Ingversen
Sophie Fjellvang-Sølling
Charlotte Guldberg
Lars Jørgensen
Steen Lund
Charlotte Sachs Bostrup
Le Gammeltoft
Suriya Hoffmann
Claes Bang
Lisa Aybike Kir
Søs Egelind
Claire Ross Brown
Mascha Vang
Thorkild Thyrring
Claus Elming

Kilde: TV3 Nyt

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt