TV-Nyt

Masser af TV3-premierer i vente

tv3logoNår vintervejret for alvor sætter ind, er det godt, at der er masser af gode programmer på TV3-skærmen. I de kommende uger kan seerne glæde sig til flere nye sæsonpremierer.

Paris Hilton sætter Paradise Hotel på den anden ende, når hun i aften træder ind i premiereafsnittet og får til opgave at danne fire par og lade en enkelt skuffet deltager indlogere sig på soloværelset.
Premiere: TV3, mandag d. 14. januar kl. 22.00.

I Masterchef skal 42 kendte danskere dyste om den ærefulde titel. Dommerne Herman, Castberg og Boserup er klar med opfindsomme konkurrencer, som kræver, at deltagerne gør deres ypperste.
Premiere: TV3, mandag d. 28. januar kl. 19.00.

Jakob Kjeldbjerg er klar med 2. sæson af Divaerne i Junglen, hvor han river den røde løber væk under stiletterne på en håndfuld danske, dristige divaer.
Premiere: TV3, mandag d. 28. januar kl. 21.00.

Thomas Dam Sander, Sara Kaae og Camilla Holst hjælper på ny økonomisk trængte danskere i den 10. sæson af Luksusfælden.
Premiere: TV3, tirsdag d. 29. januar kl. 20.00.

I den 4. sæson af Redningskvinder møder vi kvinderne, som er trådt til i frontlinjen, når alarmen lyder, og danskerne har brug for hjælp.
Premiere: TV3, tirsdag d. 29. januar kl. 21.00.

De er smukke. De er singler. Og så går de på dates – ikke kompromis. Jagten på den store kærlighed fortsætter i fjerde sæson af For lækker til love, hvor der er både nye og velkendte ansigter i castet.
Premiere: TV3, torsdag d. 31. januar kl. 21.00. 

Kilde: TV3 nyt

I samme kategori

Back to top button