StreamingnytTV Streaming premierer

The Machinery – norsk / svensk Viaplay originalserie fra 24. maj

- se første teaser her

Søndag d. 24 maj får den norsk-svenske thiller-serie The Machinery eller på dansk ‘Maskineriet’ premiere på Viaplay.

Serien er med Kristoffer Joner i hovedrollen, der også er kendt fra film som Mission Impossible – Fallout og The Revenant.

Olle, Kristoffer Joner, er en almindelig familiemand, som vågner op på bilfærgen mellem Sandefjord og Strømstad efter en våd konference. Han husker intet, men ved hans side ligger en pose med kontanter, en pistol og en elefanthue. Det er nu op til Olle at finde ud af, hvad der er sket, inden det er for sent.

Dette er udgangspunktet for Viaplays nye dramasatsning The Machinery – en actionfyldt thriller,  som udspiller sig på grænsen mellem Norge og Sverige.

Serien består af i alt otte afsnit og er produceret af Anagram Sverige for Nordic Entertainment Group. Der frigives to afsnit på premieredagen.

Video Thumbnail
The Machinery | Teaser | A Viaplay Original
Søndag d. 24 maj får den norsk-svenske thiller-serie The Machinery eller på dansk ‘Maskineriet’ premiere på Viaplay. Serien er med Kristoffer Joner i hovedrollen, der også er kendt fra film som Mission Impossible – Fallout og The Revenant. Olle, Kristoffer Joner, er en almindelig familiemand, som vå
24 maj 2020 00:00
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

The Machinery – norsk / svensk Viaplay originalserie fra 24. maj Viaplay
Thriller Serie

STREAM NU – Klik her

Kilde: Viaplay presse

Stream 7 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close