Branche-NytLyd produktnyt

Marantz klar med nye slim-line receivere

Marantz annoncerer to nye slimline-netværks AV-receivere, NR1608 og NR1508, der kombinerer de nyeste hjemmebiograffunktioner med det smarte HEOS multirums system – og alt i et design der er bygget til at passe ind, hvor pladsen er begrænset.

I flere år har Marantz sat standarden for kompakte AV-receivere med modeller, der rummer topmoderne funktioner og ydeevne i en slank formfaktor. Med NR1608 og NR1508 bliver konceptet lige opdateret med funktioner, herunder kompatibilitet med det nyeste 4K ultra high definition videoindhold, herunder Dolby Vision – plus selvfølgelig den legendariske Marantz lydkvalitet til både film og musik.

De har  en bred vifte af funktioner, så din yndlingsmusik kan deles og nydes, herunder streaming af netværk, Bluetooth og Airplay. Afspilning fra bærbare enheder og det trådløse HEOS multirumssystem.

marantz nr1608 lifestyle

Marantz startede en ny trend med sin NR1501: en veludrustet receiver i et slankt design. NR1608 er den nyeste generation af det koncept med alt i en enhed, der kun står 10,5 cm høj.

De store nyheder i hjemmebiografen i disse tider er high definition både i lyd og billede. NR1608 er ikke kun kompatibelt med hele spektret af variationer på 4K Ultra HD materiale, fra 4K 60Hz video til HDR samt Dolby Vision-kompatibilitet og Hybrid Log Gamma (HLG; via fremtidig firmwareopdatering). Den har også dekodere til både Dolby Atmos og DTS: X 3D surroundsound og syv kanaler af forstærkning.

Marantz nr1608
Marantz nr1608

Otte HDMI-indgange gør det muligt at tilslutte et komplet udvalg af HD-kilder, herunder Blu-ray afspillere, streamings-enheder og spillekonsoller med 4K video og hi-res surroundlyd. Den kan køre 5.1. 2-kanals højttalersystemer med sin 7x90W forstærkning. Også opskalering af videokilder som DVD til 4K er muligt, ligesom at skabe surroundlyd fra ældre lydspor ved hjælp af Dolby Surround og Neural: X-behandling.

Marantz nr1608 er selvfølgelig kompatibelt med Dolby TrueHD- og DTS-HD-lydspor til konventionelle 5.1- eller 7.1- kanals lyd. Audyssey MultEQ forenkler opsætningen og kalibrering, mens den valgfrie Audyssey MultEQ Editor App kan bruges til yderligere at forbedre opstillingen eller justere den i realtime for at passe til din personlige smag. Desuden sørger Audyssey Dynamic EQ for klarhed og dynamik, selvom systemet spiller på lave niveauer, mens Dynamic Volume udligner de irriterende spring mellem programmer og reklamer.

NR1608 streamer også musik fra et lokalt netværkslager eller internettet og der kan enten bruges kablet netværk eller Wi-Fi til at oprette forbindelse til din router. Internetradio og -tjenester, herunder Deezer, Spotify Connect og Tidal, kan den også streame. Musik fra en computer eller et NAS-drev understøttes op til 192kHz / 24bit og DSD5.6MHz, såvel som populære formater, herunder MP3,Flac. Du kan desuden afspille hi-res musik fra et USB lager ved hjælp af en bekvem indgang på fronten, eller streame musik direkte fra en smartphone eller tablet via Bluetooth eller Airplay.

NR1608 kan også blive en del af et komplet trådløst multirums musiksystem, takket være HEOS integration. Du skal blot tilføje ekstra HEOS-højttalere i ethvert rum, hvor du vil kunne styre musikken ved hjælp af HEOS-appen, som du kan få adgang til direkte fra Marantz 2016 AVR Remote-appen (giver fuld kontrol over systemet), og du kan streame musik rundt i huset fra netværk eller internetkilder eller endda fra din telefon. Afspil forskellige musiknumre i alle rum, eller lad hele huset rocke til de samme melodier når det er tid til fest. Opsætningen af ??NR1608 er en simpel proces, der lader dig styre hele guiden direkte på dit tv.

Tilgængelig juni pris 5699,-, og den fås i sort og sølv guld.

Marantz NR1508Marantz NR1508

Ved at holde det enkelt har Marantz med NR1508 skabt en receiver, designet til dem, der ikke ønsker alle funktionerne i NR1608, men stadig har brug for en stilfuld og højtydende hjemmebiograf. Et 5,2-kanals design med fem diskrete kanaler på 85W, kompatibelt med alle de samme 4K videoformater på sine seks HDMI-indgange og afkodning til Dolby True HD og DTS-HD til konventionelle surround-opsætninger. Den har Audyssey MultEQ’s grundlæggende opsætning og kalibrering. NR1508 kan også styres ved hjælp af Marantz 2016 AVR app.

Marantz NR1508 bagNetværks- og trådløs musikstreaming er også en stor del af NR1508, som har Bluetooth, Airplay og Ethernet / Wi-Fi-kapacitet, herunder adgang til internetradio, streaming-tjenester og lokalt lagret indhold på op til 192kHz / 24bit og DSD5.6MHz. Derudover indeholder NR1508 HEOS trådløs multimedie-integration, der gør det muligt at blive en del af et komplet multirumssystem – alt kontrolleret af HEOS-appen. Som på NR1608 gør en installationsvejledning på skærmen det hele til en leg og de farvekodede højttalerterminaler forenkler installation. ECO-tilstand gør det muligt at spare energi uden at gå på kompromis med ydeevnen. NR1508 vil være tilgængelig i juni 2017 i farverne sort og sølv.

Pris 4499,-, og fås i sort og sølv guld.

Kilde: Hififreaks.dk

I samme kategori

Back to top button