Manchester United TV til Viasat og Viaplay

| onsdag 12. okt, 2016 08:40 | 0 Kommentarer

mutv Viaplay ViasatI Danmark er interessen for Premier League enormt stor – herunder Manchester United, som er en af de absolut mest interessante klubber for danske seere. Det er nu muligt at komme helt tæt på, da Viaplay Sport og Viasats kanaler udvider dækningen af klubben med indhold fra den officielle Manchester United TV-kanal, MUTV.

For at få adgang til det alt det populære indhold fra MUTV på Viaplay skal man have Viaplay Sport eller Viaplay Total-pakken. Alt indhold kan ses i op til 48 timer efter udsendelsen er startet – præcis som kunderne kender det med sportsindhold på Viaplay i dag. Hos Viasat er det Viasats parabolkunder med Total eller Stor Danmarkspakke, og Viasats IPTV-kunder via Waoo med Total- eller Sportspakken, der har adgang til indholdet fra MUTV gennem Viaplay Sport. Derudover vil alle danskere med TV3 Sport 1 og 2 også kunne se udvalgte programmer fra MUTV. MUTV skulle blive tilgængelig til Viasat kunder fra 24. oktober.

I år har Manchester United satset alt for at vinde Premier League-titlen med de nylig indkøbte stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba og ikke mindst træner José Mourinho.

”Manchester United er en af de absolut mest populære klubber i verden, og interessen for klubbens genrejsning og storsatsning er større end nogensinde. Vi er glade for at kunne øge fokus på Manchester United via MUTV, og også for at få adgang til alt det eksklusive indhold, som klubben selv producerer. Med MUTV i porteføljen vil vi yderligere kunne styrke og øge dækningen og interessen for Premier League i almindelighed og Manchester United i særdeleshed, siger Kim Mikkelsen, ledende redaktionschef på TV3Sport.

Allerede fra i dag bliver udvalgt indhold fra Manchester United TV sendt på Viaplay. Udover det vil TV3 Sport 1 og 2 regelmæssigt sende udvalgte programmer fra MUTV. MUTV indeholder ekslusive dokumentarer, interviews med spillere, pressekonferenser med José Mourinho inden kampene og analyser fra MUTVs eksperter direkte fra Old Trafford. Kanalen viser samtidig live-kampe fra Manchester Uniteds U18- og U21-hold.

Kilde: Viaplay

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming