TV-NytStreamingnyt

Major League Baseball på Viaplay og TV3-kanalerne

Nu får danske seere muligheden for at følge endnu en stor amerikansk sportsrettighed. Nordic Entertainment Group, som ejer streamingtjenesterne Viafree, Viaplay Total Reklame-link og TV3-kanalerne, har netop sikret sig rettighederne til at vise amerikanske Major League Baseball (MLB), som er blandt de mest sete sportsligaer i verden.

Hos Nordic Entertainment Group, der i forvejen huser rettighederne til nogle af de mest populære amerikanske sportsligaer, som NHL, NFL, UFC og NASCAR, glæder man sig over at kunne tilføje endnu en stor amerikansk sport til porteføljen.

– Vi er enormt glade for at kunne styrke vores i forvejen brede sportsudvalg med endnu en stor amerikansk sportsrettighed. MLB er uden tvivl verdens bedste og mest profilerede baseball-liga med ikoniske hold som Boston Red Sox og New York Yankees, og det er en sportsrettighed, som passer godt til vores øvrige amerikanske rettigheder som bl.a. NHL og NFL, siger Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den amerikanske baseball-liga, Major League Baseball, er ikke blot kendt som ”America’s Game”, det er også den sportsliga i USA, der årligt tiltrækker flest tilskuere. På verdensplan har sporten mere end 500.000.000 fans, og nu kan danske seerne altså også glæde sig over at få muligheden for at følge med i den prestigefyldte og traditionsbundne sport.

En sport med stærke traditioner
Kampene vil primært blive vist på streamingtjenesten Viaplay, og danske seerne vil få muligheden for at kunne se op til hele 12 kampe om ugen, Allstar-kampen, som markerer, at man er halvvejs i sæsonen og til sidst, men ikke mindst alle World Series-kampene. Derudover vil seerne også få adgang til eksklusivt indhold fra MLB Magazine.

– Som den ældste amerikanske sport har MLB dybe rødder i den amerikanske sportskultur, og det er derfor specielt, at kunne give vores seere muligheden for at følge med i en overflod af verdens bedste baseball-kampe uge efter uge. Og som en ekstra bonus får vores seerne også muligheden for at følge reportager fra ikoniske stadioner som bl.a. Yankee Stadium og Fenway Park, siger Flemming Fjeldgaard.

Seerne kan glæde sig over, at man kan se den første MLB-kamp allerede i aften på Viaplay, når Houston Astros møder Oakland Athletics på udebane.

PROGRAM for de første kampe:

Torsdag d. 12. juli
20.00 Houston Astros – Oakland Athletics Viaplay Total Reklame-link
04.00 San Diego Padres – Los Angeles Dodgers Viaplay Total Reklame-link

Fredag d. 13. juli
01.00 Cleveland Indians – New York Yankees Viaplay Total Reklame-link

Lørdag 14. juli
19.00 Boston Red Sox – Toronto Blue Jays Viaplay Total Reklame-link
01.00 Los Angeles Dodgers – Los Angeles Angels Viaplay Total Reklame-link

Kilde: NENT presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button