TV-SportStreamingnyt

Mahamad Habane og Mette Cornelius præsenterer Vinter OL på discovery+

Nedtællingen er for alvor i gang. Snart begynder vinter-OL i Beijing. Her vil komiker Mahamad Habane få sin værtsdebut og sammen med Mette Cornelius guide discovery+-seerne gennem 16 intense dage fyldt med det bedste vintersport i verden. Seerne kommer helt tæt på det historisk høje antal danske atleter, der skal i kamp for Dannebrog. Se med på discovery+ fra 4. februar, hvor man kan streame ALT fra Beijing og følge alle 62 atleter on demand.

Allerede fra i dag kan du varme op til vinter-OL, da de første tre ud af otte afsnit af optaktsprogrammet ‘På Glatis’ kan streames på discovery+.

Aldrig har der været så mange danskere sendt afsted til et vinter-OL som ved Beijing 2022, der officielt bliver skudt i gang 4. februar. Og aldrig før har det været muligt at se så mange discipliner, som det er i år.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hele OL samlet hos Discovery+

Discovery+ er det eneste sted, hvor ALLE disciplinerne er samlet, og hvor alle konkurrencer kan ses live eller on demand.  Vinter-OL i Beijing starter officielt den 4. februar.

Komiker Mahamad Habane udgør sammen med Mette Cornelius Discoverys værtsduo, der sammen med en stribe kommentatorer og eksperter guider seerne gennem vinter-OL med en blanding af humor og høj faglighed. Det gør de blandt andet i optaktsprogrammet ‘På Glatis’, hvor de besøger danske atleter herhjemme og i udlandet for at blive klogere på deres discipliner. De første tre ud af otte afsnit af ‘På Glatis’ kan ses på discovery+ nu, mens yderligere tre afsnit udkommer fredag 28. januar.

– Måske er det dumdristigt af mig, men for at være helt ærlig, ved jeg meget lidt om sport og endnu mindre om vinter-OL. Men jeg er et meget nysgerrigt menneske, og derfor glæder jeg mig til at komme i gang og blive klogere på, hvad vinter-OL er for en størrelse. Jeg håber at kunne bidrage til, at seerne får en god oplevelse hjemme i stuerne, hvor der også er plads til et godt grin, siger Mahamad Habane, der blandt andet har optrådt for Kronprinsparrets ved deres prisuddeling i 2019 og senest medvirket i det kendte tv-program Stormester. Han er desuden i februar aktuel med sit første one man show – ‘Ham der komikeren’.

Han bliver suppleret af sin medvært:

– Jeg blev forelsket i vinter-OL for fire år siden og har derfor glædet mig længe til at dække det, og den glæde er kun vokset i takt med, at det historisk store antal danske atleter har kvalificeret sig. Og med Mahamad ved min side, har jeg allerede erfaret, at der kan ske hvad som helst, så jeg glæder mig til at invitere seerne indenfor – til store følelser, vilde præstationer og helt sikkert også til nogle gode grin, siger Mette Cornelius.

Skarp startopstilling og omfattende dækning

Hver dag under legene tager værtsparret begivenhederne under kærlig behandling i ’Mette, Mahamad og OL-gæsten’, hvor de stiller skarpt på begivenhederne i Beijing med en daglig gæst i studiet. Samtidig kommer seerne hjemme i stuerne lige som under det succesfulde sommer-OL på besøg hos atleternes familier, venner og barndomsklubber, der er med til at sørge for den helt rette OL-stemning.

– Jeg er utrolig glad for, at Mahamad takkede ja til muligheden for at blive en del af OL-holdet hos Discovery, fordi han kommer med et andet perspektiv på legene. Jeg er sikker på, at hans glød og humoristiske væsen, som vi kender fra scenen, også kommer til at skinne igennem på skærmen. Kombinationen af hans humoristiske tilgang og Mettes høje faglighed gør dem til et stærkt makkerpar. Det bliver et historisk spændende OL fra dansk perspektiv, og selvom vi ikke har tradition for at vinde medaljer til vinter-OL, så har danskerne gennem tiden været gode til at overraske positivt. Derfor krydser vi fingre for endnu et par overraskelser i år, og jeg lover, at vi holder seerne i hånden gennem hvert eneste sekund af legene i Beijing, siger sportschef hos Discovery, Søren Klæstrup.

Med på Discoverys OL-hold er også tidligere OL-deltager i skicross Sophie Fjellvang-Sølling og tidligere OL-skipper i curling Lene Nielsen, der begge skal kommentere deres respektive sportsgrene. Zak Egholm skal kommentere ishockey, og det bliver helt særligt, da det danske ishockey-ikon, Frans Nielsen, netop har annonceret, at han stopper karrieren efter denne sæson.

Discovery Sport er desuden på plads i Beijing med et stort internationalt hold, der hver eneste dag leverer friske interview og analyser, hvor man kommer helt tæt på dagens hovedpersoner – det kan være danske såvel som internationale stjerner, som kommer i søgelyset.

På Flow TV er det DR og TV 2 der viser Vinter OL. Læs mere her

Kilde: Discovery Networks presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button