gemt

Mads Burnell i aktion – Bellator 285 live fra Dublin gratis på Pluto TV

BELLATOR vender på fredag d. 23. september tilbage til Dublin, hvor den irske MMA-stjerne Peter Queally gør comeback efter sin skade. Hans erklærede mål er at vinde VM-titlen foran sit hjemmepublikum. Men – foran ham står udfordringen Benson Henderson, der entrerer ringen med en sejr i seneste kamp mod Islam Mamedov. I stævnets anden hovedkamp skal nr. syv på ranglisten i letsværvægt, veteranen Yoel Romero, møde Melvin Manhoef i en længe ventet kamp. Kampen bliver uanset resultatet den sidste kamp i den 45-årige Manhoef’s legendariske kampsportskarriere.

DANSKE MADS BURNELL I AKTION

Fredagens MMA-event på Pluto TV byder også på den danske kæmper Mads Burnell, der skal i ringen mod Pedro Carvalho. Mads har de sidste måneder trænet intenst i USA op til den store kamp. Mads Burnell har været professionel i MMA siden 2013, ligesom han har prøvet sig af som alm. bokser. Mads har i MMA-regi en rekordliste på 16 sejre og fire nederlag. Pedro Carvalho har en rekordliste på 12 sejre og seks nederlag. Seerne kan også glæde sig til Sveriges Karl Albrektsson, der skal i kamp mod Karl Moore. Der er flere kampe at se frem til og man kan lige HER se hele kampprogrammet – og meget mere om Bellator 285 i Irland lige HER . Se med live på Pluto TV HER fredag aften.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvis du ikke kan vente med at opleve MMA-kampene live, kan du på Pluto TV gratis se kampe fra Bellator-biblioteket dagligt fra kl. 21.00.

Kilde: Pluto TV presse

I samme kategori

Back to top button