TV-Nyt

Lykken er en asiatisk kone på TV 2

Lykken er en asiatisk kone TV 2I fire programmer fra mandag 7. november følger TV 2 kærlighedslivet hos en gruppe danske mænd og asiatiske kvinder. Vi møder nogle, der har været gift i flere år, nogle, der er nyforelskede, og nogle, der stadig er på jagt efter lykken.

Engang var det mandens ansvar at forsørge og sikre familiens tryghed og økonomi, mens kvinden havde ansvaret for børnene og de huslige opgaver. I dag klarer den moderne danske kvinde sig selv. Og mange danske mænd oplever, at de danske kvinder er for stærke, selvstændige og kritiske. De har svært ved at leve op til dem og deres krav.

Derfor finder flere mænd løsningen i en anderledes kærlighedshistorie. De søger lykken med asiatiske kvinder, som værdsætter den danske mand og hylder de gamle dyder og kønsroller. I hvert fald i teorien. Mange af dem kommer til Danmark som au pair-piger og drømmer om at finde en dansk mand og lykken i Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Er de mere traditionelle kønsroller vejen frem?
Men hvem er de danske mænd, som vælger en asiatisk kone? Og hvorfor gør de det? I de fire programmer under titlen ’Lykken er en asiatisk kone’ følger vi en række danske mænd og asiatiske kvinders jagt på kærligheden. Premieren sendes mandag 7. november klokken 20.50 på TV 2 – men premiereprogrammet kan allerede nu ses gratis på TV 2 PLAY.

Programserien tegner også et nysgerrigt og nært portræt af den danske mand og hans rolle i parforholdet, og det bliver undersøgt, om de dansk-asiatiske ægteskaber måske kunne være løsningen på den danske mands længsler. Går hans kærlighedsdrøm i opfyldelse? Er de traditionelle kønsroller vejen frem, og kan kærligheden overvinde de kulturelle og sproglige forskelle?

En udfordrende blind-date
I første program møder vi 46-årige Kurt fra Vojens. Han synes, danske kvinder er for travle og selvstændige til at have brug for hans kærlighed. Han kommer på en udfordrende blind date med filippinske Flora, arrangeret af vennen Ole og hans filippinske kone Lilian.

Vi følger også thailandske Thanapit og danske Kristian, der siger ‘ja’ til hinanden på Silkeborg rådhus – tre uger efter hun er kommet til Danmark. De mødte hinanden på nettet og siden på en ferie i Thailand, hvor Kristian friede til hende.

Og så varmer singlen Ken fra Kokkedal op til at rejse til Filippinerne og lede efter kærligheden. Han har altid været tiltrukket af asiatiske kvinder og synes, at danske kvinder er svære at være i parforhold med. Især dem på hans egen alder er for krævende og har for mange forventninger til ham.

Lykken er en asiatisk kone fra mandag 7. november klokken 20.50 på TV 2

I samme kategori

Back to top button