Streamingnyt

Lykkebugten

- Camilla Läkberg serien får premiere den 20. oktober på Viaplay

’Lykkebugten’ er en klassisk sæbeopera i en moderne stil skabt af den berømte svenske forfatter Camilla Läckberg. Camilla Läckberg er en af Sveriges mest succesrige forfattere med over 24 millioner solgte bøger i hele verden. Nu har hun indgået et samarbejde med Viaplay Reklame-link om serien ’Lykkebugten’ – en mordkrimi, der handler om det lille svenske samfund Lykkebugten, hvor en seriemorder er løs.

I serien følger man hovedpersonen Johanna. Johanna er politibetjent, og hun vender tilbage til sit barndomshjem på et kort besøg i forbindelse med sin mors begravelse. Men da liget af en ung kvinde pludselig dukker op i bagagerummet på en bil, trækkes Johanna ind i efterforskningen og kastes direkte ind i gamle minder, konflikter og forhold.

’Lykkebugten’ har nordisk premiere på Viaplay og TV3 d. 20 oktober. På Viaplay frigives to afsnit d. 20. oktober, mens der sendes et enkelt afsnit på TV3 kl. 21.00. Derefter frigives der ét afsnit hver uge på både Viaplay og TV3.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien består af 16 episoder fordelt på to sæsoner.

”Jeg har meget længe gerne ville lave en moderne sæbeopera, så det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig med ’Lykkebugten’. Derudover er jeg er fantastisk stolt over, at jeg har fået nogle af Sveriges absolut bedste skuespillere med ombord, fortæller Camilla Läckberg.

’Lykkebugten’ er optaget i Trollhättan i Sverige og er co-produceret af Nordisk Film TV med Charlotte Berlin (‘Maria Wern’) som kreativ producent og Film i Väst.

’Lykkebugten’ distribueres globalt af Eccho Rights, der for nylig har solgt NENT Groups Original-serie ‘Honor’ til RTL i Tyskland og VRT i Belgien.

Lykkebugten | Teaser | A Viaplay Original
Lykkebugten | Teaser | A Viaplay Original

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button