Streamingnyt

Lykkebugten – sæson 2

- Mere Camilla Läckberg Soap drama i januar

Soap-dramaet ’Lykkebugten’ af Camilla Läckberg var en stor succes, da den havde premiere på Viaplay i efteråret. Nu kan seerne se frem til endnu flere intriger, når den nye sæson af ’Lykkebugten’ har premiere på Viaplay.

Den nye sæson af ’Lykkebugten’ har premiere på Viaplay den 19. januar og består af 8 episoder.

Det handler Lykkebugten sæson 2 om

I sæson to kæmper politibetjenten Johanna fortsat med mordefterforskningen sammen med sine kollegaer, men sagen tager konstant nye og uventede drejninger. Da veninden Madeline, som alle tror har været død i 18 år, pludselig vender tilbage, kompliceres sagen yderligere. Derudover sættes Johannas forhold til barndomskæresten Danne på prøve, da han står og skal vælge mellem hende og sin kone Pernille. Men hvem vælger han? Eller hvem vælger han fra? Og det største spørgsmål af alle: Hvem er seriemoderen i Lykkebugten?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

’Lykkebugten’ er skabt af den berømte svenske forfatter Camilla Läckberg, der har solgt over 24 millioner bøger i hele verden. I det nye år kan seerne se frem til en ny sæson af sæbeoperaen, som endnu engang byder på spænding, drama og kærlighed.

”Jeg er super glad og stolt over, hvor godt ’Lykkebugten’ er blevet modtaget, og jeg ser frem til, at jeg kan dele endnu en sæson med seerne”, siger Camilla Läckberg.

’Lykkebugten’ er skabt af Camilla Läckberg og Nordisk Film TV i samarbejde med Film Väst med Renée Axö som producent og Jenny Grewdahl som kreativ producent.

Hovedforfatterne er, ud over Camilla Läckberg, Lovisa Löwhagen og Jessika Jankert, mens Peter Lindmark, Åsa Kalmér og Andreas Lindergård har instrueret serien. ’Lykkebugten distribueres af Eccho Rights’.

Lykkebugten | Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Original
Lykkebugten | Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Original
Kilde: Nent Group presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button