Lovefilm trækker stikket i Danmark

| mandag 10. jun, 2013 16:36 | 3 Kommentarer

Lovefilm.dk Flash SilverlightStreamingtjenesten Lovefilm lukker i Danmark samt Norge og Sverige den 10. juli, det skriver Lovefilm på deres Facebook side. – ”Vi på LOVEFILM har den kedelige nyhed, at LOVEFILM Danmarks tjeneste lukker i løbet af sommeren”, lyder den officielle udmelding, uden af uddybe årsagen. 

Lovefilm lukke både den fysiske filmudlejning, hvor man kunne få tilsendt DVD’er og Blu.ray og deres online streamingtjeneste.

Lovefilm er ejet af internetgiganten Amazon, der ellers satser stort også på egenproduktioner på deres abonnementstjeneste Amazon Instant i USA. 

Lovefilm lader til at have lavet en aftale med Viaplay i forbindelse med lukningen, Lovefilm-kunder kan nemlig få tre måneders Viaplay-adgang.

Kilde: Flatpanels.dk

 

Del på:

Gemt under:: Streaming, Net-TV

Kommentarer (3)

 1. Per M siger:

  Årsagen til lukningen vil jeg som tidligere kunde tro, skyldes den kæmpe utilfredshed der var med dem fra kundernes side af og at kunderne til sidst fik nok og opsagde deres abonnementer.

  Det har ikke været nogen god tjeneste siden Amazon overtog dem. De film man havde prioriteret højest til at modtage fra dem, naturlig vis premiere film, de var umulige at modtage til sidst.
  Ventetiden på dem var røget op på godt 3-4 måneder. Det eneste man kunne være sikker på at modtage hver uge var de meget ældre film, som praktisk talt ingen andre havde interesse i længere.

  De tv-serier de også har eller havde, var ukomplette. Så det er jo træls hvis man fik smag for en tv-serie og man så ikke kan se den færdig, fordi de aldrig har købt de resterende sæsoner hjem.

  Modtagne beskadige disks har jeg også oplevet flere gange. Jeg blev lovet kompensation hver gang, men fik det aldrig, selv på efterspørgsel hvor den blev af.

  Jeg oplevede faktisk også at jeg fik de samme film tilsendt flere gange, selv om man kunne se på ens bookingliste på deres hjemmeside, at de var fjernet for længst. Noget jeg heller ikke fik kompensationer for.

  Så jo, jeg fik som så mange andre også nok af Lovefilm til sidst og opsagde mit abonnement, men heldig vis så slap jeg ud af dem uden problemer, ulig mange andre jeg har hørt om, der havde et være bøvl med at opsige deres abonnementer.

 2. Kristian siger:

  Bare det at alle films skal sendes fra Sverige.. (De kører dem fra Sverige til dk den ene dag.. sendes så vider i dk med posten dagen efter)det tager 2 dage om at få films hjem og 2 dage den anden vej.. så 4 dage (Hvis post dk ikke laver lort i det) det alt for længe og ja.. de har hele nye films… men tag en krig om at få dem hjem.

  Har set at Amazon har lavet mange indholds aftaler til England og Tyskland.. men ikke til norden.. så det måtte ene sådan..

  At Love film så har valgt Viaplay som deres kunder kan gå over til… uvalgt af films er bedre en youbio.. men tror mange bliver mega skuffet over de 5 bits de streamer med..

 3. Lars B Frahm siger:

  Jeg brugte Lovefilm i 1-2 måneder om året og var egentlig godt tilfreds. Jeg håber dog at dette kan gøre at flere præmierefilm vil være at finde på mainstream streamingtjenesterne fremover.

Skriv et svar