Streamingnyt

Logitech BRIO 4K Stream Edition – ny version af deres webcam

logitech brio streaming editionDet er ikke længe siden Logitech sendte et nyt 4K webcam på markedet. En model vi i øvrigt har testet her på siden. Nu præsenterer Logitech så en Stream Edition af Brio 4K modellen.

”Broadcasting er blevet et nyt socialt fænomen. Sammenligner man hvor meget tid spillere bruger på at se og følge live streams med, hvor meget tid de selv brugere på at spille, viser det sig at spillere bruger dobbelt så lang tid på at se og følge live streams på Twitch™, Youtube® og Mixer, hvilket er ved at blive det nye TV for en generation”, fortæller Guillaume Bourelly, som er senior portfolio- og product manager for webcams i Logitech. ”Med BRIO 4K STREAM EDITION, har vi optimeret vores populære BRIO kamera til streaming. Resultatet er et webcam, som har alt en pro broadcaster skal bruge for bedre at engagere sig med sit publikum: Udover at opfange live-detaljer i 4K, muliggør frame rate priority mode 1080p / 60fps stream en konstant billedfrekvens, samt en komplet integreret løsning med XSplit Broadcaster.

Med Ultra HD 4K og high dynamic range (HDR), sikrer BRIO 4K STREAM EDITION en billedopløsning, som er fire gange så stærk som en fuld HD video, og som automatisk tilpasser sig ændringer i forskellige belysninger, så du ikke ser mørk ud i bagbelysning, eller når du går fra at være udenfor, til indenfor. Derudover fanger Ultra HD 4K med levende farver dit ansigtsudtryk ned til de mindste detaljer, og bevarer samtidig dets fulde HD kvalitet imens du zoomer ind og ud, så modtagerne kan se dine broadcasts, uanset baggrundsbelysningen.

Logitech BRIO 4K STREAM EDITION producerer livagtigt video med en ultra hurtig frame rate på 1080p/60fps ved brug af frame rate priority mode. Dette reducerer lag og forsinkelser, når du kreerer dramatiske slow-motion optagelser eller replays.

Kameraet er også udstyret med ChromaCam, en Al baggrunds neutralizer app fra Personify, som kan sløre, fjerne eller erstatte rod og skabe professionelle billeder, uanset hvor du streamer fra. Tilpas vinklen til et mere smalt 65 eller 78-graders felt, så fokus kommer på dig, stjernen i streamen, eller sigt efter et bredere 90 °udsyn, så seerne kan nyde hele scenen

Igennem et tæt samarbejde med det førende spils broadcast-softwarefirma SplitmediaLabs, XSplitTM Broadcaster og XSplit Gamecaster er Logitech BRIO 4K STREAM EDITION blevet optimeret til en all-in-one streaming løsning, der leverer 4K kompatibilitet og en høj billedhastighed.

Hvert kamera er også bundtet med en gratis 12-måneders premium XSplit-licens, som omfatter XSplit Broadcaster og XSplit Gamecaster apps. Derudover understøtter OBS ™ Logitech BRIO STREAM, så du kan starte din streaming lige med det samme.

Priser og tilgængelighed

Logitech BRIO 4K STREAM EDITION kameraet er tilgængeligt hos din Logitech forhandler til en vejl. udsalgspris på DKK  2.099, – i udvalgte Europæiske lande.

Billigste webcams lige nu – tjek priser her

Kilde: Logitech presse

I samme kategori

Back to top button