TV-Nyt

Live tennis på Dplay og Eurosport i juni

Live tennis her ikke præget sendeplaner længe, men nu er der lidt i vente, når Dplay og Eurosport viser tre turneringer fra hele Europa i løbet af juni, hvor stjernespillere som Djokovic, Thiem og Tsitsipas deltager. Første turnering går allerede i gang 13. juni, når Djokovic m.fl. slår bolden op til ”Summer Adria Tour” direkte fra Serbien og Kroatien.

Nyheden glæder sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark, Christian Thye-Petersen:

”Vi glæder os i den grad over, vi igen kan vise toptennis til seerne efter nogle måneders afsavn. Med tre turneringer i løbet af juni, får vi en solid genstart med nogle af sportens største stjerner. Så de mange, tennisfans derude kan godt begynde at glæde sig.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Første turnering er ’Adria Tour’, som støttes af Novak Djokovic-fonden. Den får deltagelse af verdensetteren, Novak Djokovic, Østrigske Dominic Thiem, Bulgarske Grigor Dimitrov samt kroaterne Borna Coric og Marin Cilic. Eurosport sender live i hele Europa under de to første runder fra Beograd i Serbien samt Zadar i Kroatien, og turneringen kan i Danmark ses på Dplay og Eurosport 2. Hver kamp spilles som bedst af tre sæt med fire partier i hvert.

Den anerkendte træner, Patrick Mouratoglou, star bag the ’Ultimate Tennis Showdown’, som forsøger at revolutionere tennissporten ved at indføre en række nye tiltag som fx mulighed for en timeout med træneren og trænere med mikrofoner. Kampene spilles ved Mouratoglou Academy i Sydfrankrig, hvor en række topspillere som Stefanos Tsitsipas, Dominic Thiem, Alexei Popyrin, Matteo Berrettini, David Goffin og Felix Auger-Aliassime deltager. Hver kamp varer maksimalt én time, som deles i 4 dele á 12 minutter med to minutters pause mellem hvert. Kampene vises i hele Europa på Eurosport, og i Danmark kan de ses på Eurosport 1 og Dplay.

Den britiske doublestjerne, Jamie Murray, arrangerer ’“Schroders Battle of the Brits’”-turneringen. Målet med turneringen er at indsamle mindst 100.000 pund til det britiske sundhedsvæsen. Turneringen vises på Dplay og Eurosport Player og Dplay direkte fra London og får deltagelse af nogle af Storbrittaniens bedste spillere som Andy Murray, Dan Evans og Kyle Edmund.

Tennis på Discoverys kanaler i juni

  • Summer Adria Tour:13-14. juni og 20-21. juni på Eurosport 2 og Dplay (Tider: 14:00-18:00 og 19:00-23:00 lørdag samt 14:00-18:00 og 19:00-21:00 søndag).
  • Ultimate Tennis Showdown: Fra 13. juni på Eurosport 1 (To livekampe om dagen: 17:15-18:15 og 18:15-19:30)
  • Schroders Battle of the Brits: 23-28. juni på Dplay og Eurosport Player.

Discoverys livedækning af juni måneds turnering er en perfekt optakt til efterårets Grand Slams, hvor det er planen at US Open (31. august til 13. september) og Roland-Garros i Paris (20. september til 4. oktober) bliver vist på Eurosport og Dplay og Eurosport.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button