TV-Nyt

Live fra Bremen er tilbage på TV 2

Når TV 2s sketchshow ”Live fra Bremen” er tilbage fredag 20. september for at tage ugens begivenheder under kærlig behandling, bliver det et gensyn med en række af de garvede ’Bremen’-folk.

Seerne kan bl.a. opleve Thomas Warberg, der måske bedre er kendt som ‘La’ da vær’-manden’, Brian Lykke fra ‘Kæft kælling, det’ sport’, Robert Hansen fra rødvinsklubben og Fillippa Suenson, der bl.a. har høstet ros for sin rolle som Danny i ‘Pedellerne’.

Danmarks største comedyshow
Af andre gode kendinge på ’Bremen’-scenen kan nævnes Anne Sofie Espersen, og også Vicki Berlin gør comeback i ’Bremen’ i den niende sæson af Danmarks største comedyshow.

live fra bremen holdet 2013
Fra venstre Vicki Berlin, Thomas Warberg, Kasper Nielsen, Filippa Suenson, Brian Lykke, Robert Hansen og Anne Sofie Espersen.
Foto: Per Arnesen/TV 2

“Live fra Bremen”-holdet i efteråret 2013 er Vicki Berlin, Thomas Warberg, Kasper Nielsen, Filippa Suenson, Brian Lykke, Robert Hansen og Anne Sofie Espersen. 

Et lidt mere ubeskrevet blad er Kasper Nielsen, som mange kender fra ”Specialklassen”, men som også spillede med i nogle sketcher i den seneste sæson.

Traditionen tro sender ”Live fra Bremen” direkte hver fredag efter ”Vild med dans”, mens anden del af det populære comedyshow vises umiddelbart efter ”Vild med dans – afgørelsen”. Dermed sender TV 2 hver fredag live uafbrudt i cirka seks timer – fra NYHEDERNE 17.00 og til og med anden del af ”Live fra Bremen”.

Aktuel satire og vanvittige gags
Ideen til ”Live fra Bremen” bygger på det legendariske, amerikanske show ”Saturday Night Live”, der er en blanding af aktuel satire og vanvittige gags. Et show, som – internationalt – har fostret en lang række af de mest populære komikere.

Selve ideen med at vise showet live stiller store krav til spillernes timing og kunnen, så de skal konstant være på stikkerne for ikke at tabe tråden. Og de kvaliteter besidder årets ’Bremen’-hold til fulde.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button