Linnet, Corr og Blachman bliver X-Factor dommere

| mandag 20. aug, 2012 11:59 | 0 Kommentarer

X-Factor DR 2012Selvom det er sjette gang, at X Factor kommer til at rulle over de danske tv-skærme, er Danmarks største underholdningsprogram ikke holdt op med at overraske.

Først gjaldt det den nye værtinde, Signe Molde, der tager over efter Lise Rønne, der stod i spidsen for X Factor fire gange.

Nu gælder det så dommertrioen, der tæller to nye ansigter og en gammel kending. Det er lykkedes DR at overbevise Blachman om at tage en sæson mere, og denne gang får han selskab af to stærke kvinder: Den dansk-gambianske popdiva Ida Corr sammen med en af dansk musikhistories allerstørste navne, Anne Linnet.

Glæder sig som et lille barn
DRs begejstrede underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, siger om den nye trio:

”Ida Corr er Danmarks popdronning, og hun har posen fuld af erfaringer, som jeg er sikker på, hun rundhåndet vil dele ud af til de håbefulde deltagere. Og så er det selvfølgelig kæmpestort, at vi har fået Anne Linnet med. Noget større navn og nogen mere kvalificeret dommer, kunne vi ikke have drømt om. Det bliver en sand fornøjelse at opleve hende sammen med to så forskellige skikkelser som Blachman og Ida Corr, og jeg glæder mig som et lille barn til sæsonstarten! Og så er det superfedt, at Blachman fortsætter. Vi går en stor sæson i møde, det er jeg ganske sikker på.”

Hvis man vil til audition foran dommertrioen, skal man melde sig til precasting. Det foregår i Aarhus den 23. august og i København den 28. august.

Tilmelding sker via dette link:
http://www.dr.dk/DR1/xfactor/Tilmelding/2013/tilmeldingsskema2013.htm

Fakta:
Anne Linnet
Anne Linnet er en af dansk musikhistories allerstørste navne og har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne. Hun er sangerinde og komponist og har flere soloalbum i bagagen. Som medlem af Tears, Shit & Chanel, Anne Linnet Band og Marquis de Sade har Anne Linnet opnået stor anerkendelse blandt hele den danske befolkning. Anne Linnet medvirker i X Factor som dommer for første gang.

Ida Corr
Ida Corr er dansk-gambiansk sangerinde og sangskriver. Hun sang i en årrække kor for blandet andet Gnags og Sanne Salomonsen, før hun i 2005 udgav sit første soloalbum Street Diva.

I 2007 fik hun sit internationale gennembrud med singlen Let Me Think About It, der blev remixet af house dj’en og produceren Fedde le Grand og gik ind som nummer et på dance-hitlisterne i Storbritannien og USA. Ida Corr har i alt udgivet fire soloalbum. Ida Corr er i dommerrollen for første gang.

Thomas Blachman
Thomas Blachman er dansk jazzmusiker, komponist, producer og meningsdanner – en sand multikunstner. Han har en hæderkronet musikkarriere bag sig, der blandt andet har resulteret i hele fem Danish Music Awards og en Robert i 2010 for musikken til Thomas Vinterbergs film Submarino. Desuden fik han også en pris for sin sangskrivning og produktion på Caroline Hendersons album Cinemataztic fra 1996.

Blachman har medvirket i Smagsdommerne, men det var i X Factor, at han for alvor blev kendt. Han sidder nu i dommerrollen for femte gang.

Kilde: DR presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt