Streamingnyt

Lilyhammer sæson 3 kommer på Netflix den 21. november

Lilyhammer sæson 3 netflixSæson 3 af den internationalt anerkendte originale serie fra Netflix Lilyhammer får premiere fredag d. 21. november kl. 09:01 på Netflix i Danmark.

I otte helt nye episoder af serien følger man fortsat den tidligere gangster Frank ”The Fixer” Tagliano (Van Zandt), mens han starter et nyt liv under et vidnebeskyttelsesprogram i byen Lillehammer i Norge.

Lilyhammer vil kunne streames af Netflix-medlemmer i U.K, Irland, USA, Canada, Latinamerika, Danmark og Holland. Sæson 1 og 2 kan desuden streames på Netflix nu.

”Lilyhammer er et sjovt og fantastisk eksempel på en serie for et globalt publikum – et komisk kultursammenstød som seere fra hele verden kan spejle sig i,” siger Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix. ”Vi er især stolte af de mange internationale priser, som serien har opnået, hvilket cementerer dens tværkulturelle appel.”

I tredje sæson af Lilyhammer rejser Roar (Steinar Sagen) til Brasilien for at møde sin internetbrud fra en favela i Rio. Blændet af kærlighed finder han sig selv i brud med loven, og det er nu op til Frank og Torgeir (Trond Fausa) at rette op på tingene. Frank får hjælp fra det norske udenrigsministerium, men samarbejdet mellem Frank og udenrigsministeren er alt andet end gnidningsfrit. Og som om Frank ikke har nok udfordringer med sin uregerlige flok, så dukker et spøgelse fra fortiden op – en amerikansk “ven af familien”, der ser store muligheder i Lillehammer for en mand med hans talenter.

Van Zandt, som allerede har flere kasketter på som både producer, manuskriptforfatter, skuespiller og komponist på serien, vil få sin debut som instruktør i finaleafsnittet af sæson 3 . Angelina Jordan, den 8-årige sangsensation som vandt Norway’s Got Talent, får desuden sin skuespillerdebut i den tredje sæson.

Lilyhammer vandt for nylig prisen som Best International Comedy Series og Van Zandt prisen som Best Actor in a Comedy ved Monte Carlo TV Festival. Serien vandt også Gullruten-prisen for Best TV Drama i Norge og Trond Fausa prisen som Best Actor.

Lilyhammer er skabt af Anne Bjørnstad & Eilif Skodvin, udviklet og produceret af Rubicon TV AS og medproduceret af Netflix for NRK/Netflix i samarbejde med Red Arrow International. Serien distribueres af Red Arrow International. Serien har Pål Kruke Kristiansen, Anne Kolbjørnsen og Steven Van Zandt som Executive Producers, mens Anders Tangen har fungeret som producer.

Kilde: Netflix

I samme kategori

Back to top button