Net-TVNet-TV

Like.tv anmeldelse – app’en der vil være din sekundære tv-skærm

Begrebet second screen, i forbindelse med tv-kigning, er blevet aktuelt med den stadig større udbredelse af tablets. Dermed har mange en tendens til multi-taske, mens de ser tv og bruge deres tablet som sekundær skærm, til at søge eller skrive om det de ser.

Second Screen udnytter denne adfærd til at skabe en sammenhæng med first screen (tv) indhold, mens second screen bringer en masse interaktive og sociale muligheder med sig. Flere programmer prøver f.eks. at involvere seerne til at sende tweets eller facebook kommentarer under programmerne. Du kan ofte også opsøge ekstra information på nettet mens du ser udsendelsen

Like.tv app’en er en gratis målrettet second screen app til dette formål, der netop er lanceret i den danske Apple App store til iPad. Det er mediekoncernen MTG, der står bag lanceringen af app’en her i Danmark.

Like.tv’s ambition er at give dig som TV-seer en sjovere og mere interaktiv oplevelse ved at tilbyde:

  • Seneste nyheder om programmer.
  • Ekstra materiale.
  • Afstemninger om aktuelle seerspørgsmål.
  • Diskussion på Twitter og Facebook.
  • Statistik, tabeller og holdopstillinger under sportsudsendelser.

Like.tv app’en til iPad

Like.tv oversigt

Når du starter Like.tv app’en, så mødes du af en aktualiseret oversigt, over hvad der sendes lige nu. Du kan sortere på kanal eller start tid og filtrere indhold i forhold til tv-serier, film og sport.

Like.tv kanalindstillinger

Som standard er programmer fra alle tilgængelige kanaler med i oversigten, men du kan redigere kanalerne og sortere dem fra, du ikke kan se. 

Like.tv mens du ser film

like.tv - film informationlike.tv imdb linkMens du ser film, kan du hurtigt tjekke op på yderligere information, og der er også link til Internet Movie Database. 

like.tv skriv en tweet om det du ser

Det sociale element kan du også aktive deltage i, ved at skrive en tweet om det du ser.

Like.tv som sekundær skærm under fodboldkampe

like.tv holdopstilling Like.tv kampinfo like.tv fodbold statistik

Under en fodboldkamp kan Like.tv benyttes til at tjekke op på holdopstillinger, kampstatistik og referat.

Like.tv konklusion

Like.tv er smart på den måde, at du lynhurtigt har adgang til information, om det du ser lige nu. Det er ikke en tv-guide for, hvad du sendes senere, men det der sendes lige nu. Du kan heller se tv i denne app, den er alene tænkt som noget ekstra, der komplimentere det du sidder og ser på dit tv.

Brugeroverfladen er enkel, overskueligt og hurtig, dog er det meget svingende, hvor meget ekstra indhold der er til de enkelte programmer. Ofte hentes der også svenske nyheder ind i forhold til visse programmer,og det er ikke nødvendigvis 100% relevante nyheder og tweets, der hentes ind.

App’en virker ganske praktisk i forbindelse med sport ,og det er også nemt, lige hurtigt at finde den film man sidder og ser på Internet Movie Database.

Det der taler lidt i mod app’en er at flere og flere ikke længere ser tv live, men bruger on demand og streaming.

App’en er desværre endnu kun tilgængelig på iPad, men har du en sådan, så kan den helt bestemt anbefales. 

I samme kategori

Back to top button