Lie to Me er tilbage

| onsdag 18. maj, 2011 17:51 | 0 Kommentarer

Lie to me - Billede TV2

Doktor Cal Lightman, spillet af britiske Tim Roth, er det tætteste, man kommer på en tobenet løgnedetektor, for han er i stand til at se, om folk lyver eller taler sandt. Han har gjort sine specielle evner til sin levevej, og hans lille firma, The Lightman Group, hjælper både politi og privatpersoner, der er gået i stå i jagten på sandheden.

Søndag 22. maj er krimiserien “True Lies” tilbage på TV 2 med de fire første afsnit af anden årgang. Fra kl. 13:35 til kl. 16:05 er der mulighed for at varme op med et gensyn med de første tre afsnit af sæson to, og fra kl. 20 går det løs med det første af en række nye episoder med Cal og kompagni.

Inspireret af virkeligheden
“True Lies”, der i år er tildelt hele to People’s Choice Awards, er inspireret af virkelighedens seneste psykologiske landvindinger inden for evnen til at tyde ansigtsudtryk, kropssprog og tonefald. En viden, som bl.a. benyttes i forbindelse med efterforskningen af mordgåder og andre kriminalsager.

I Cal Lightmans firma er psykologen Gillian Foster, spillet af Kelli Williams fra tv-serien “Forsvarerne”, chefens professionelle partner, og hun bringer balance i forholdet med sin fantastiske evne til at se de store linjer, mens Cal er langt mere optaget af de bittesmå detaljer.

Sandhed uden filter
Kontoret huser også top-researcheren Eli Locker, spillet af Brendan Hines, der hader løgn og hylder princippet om, at man for enhver pris skal sige, hvad man mener – også selv om den slags radikal ærlighed bestemt ikke modtages lige velvilligt alle steder.

Ria Torres, spillet af Monica Raymund, har – lige som Cal – et naturligt talent for at afsløre snyd og bedrag, men til gengæld mangler hun akademisk træning, og hun lader sig ofte styre af sine følelser.

En skudklar kolloga
Endelig er der FBI-agent Ben Reynolds, spillet af Mekhi Phifer, som er fast tilknyttet Cals firma og hjælper med efterforskningen af de forskellige sager. Han har masser af praktisk erfaring med politiarbejde, og så er det ikke altid helt dumt at have en bevæbnet kollega i baghånden.

Krise på kontoret
I den episode, der vises kl. 20, bliver Cals kontor besat af en mand, hvis kone er fundet tævet til døde nogle dage tidligere. Mistanken retter sig netop mod ægtemanden, fordi han før har haft problemer med ordensmagten, men det vil han ikke have siddende på sig. Derfor trænger han ind i Cals firma, tager samtlige tilstedeværende som gidsler og kræver, at Cal finder den rigtige morder – og at politiet ikke bliver blandet ind i sagen.

Kil

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt