Lyd produktnyt

Libratone TRACK Air+ Nye trådløse høretelefoner med aktiv støjreduktion

Libratones nye trådløse høretelefoner TRACK Air+ med aktiv støjreduktion lanceres i Danmark. TRACK Air+ er designet i Libratones velkendte elegante stil, og de fås i sort og hvid.

De ultralette høretelefoner vejer 5,6 gram per høretelefon. De er dermed blandt de letteste og mest kompakte på markedet. TRACK Air+ lover en rig og fyldig lyd, der normalt er forbeholdt store, voluminøse hovedtelefoner. TRACK Air+ er mere kraftfulde end hvad deres vægt lægger op til, og med den innovative støjreduktion kan du fjerne støj op til 30 dB fra dine omgivelser. Den nyskabende støjreduktion tilpasser sig automatisk omgivelserne, og det er også muligt at indstille støjreduktionsniveauet manuelt.

De trådløse TRACK Air+ høretelefoner leverer 6 timers batteritid på en fuld opladning. Når du har brug for mere strøm, behøver du ikke lede efter en stikkontakt. Du skal blot sætte høretelefonerne i det trådløse opladningsetui, der giver tre fulde opladninger. Det giver i alt 24 timers musik, så du kan fordybe dig i dine yndlingsmusik eller -podcast uden at skulle bekymre dig om at finde en stikkontakt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Libratone mener, at der ikke er nogen idé i et par gode høretelefoner, hvis du ikke kan bruge dem, hvor og når du vil. TRACK Air+ har derfor et sved- og vandafvisende design (IPX4), der gør dem velegnede til al slags vejr. Hvis du selv kan holde vejret ud, så er der en god chance for, at høretelefonerne også kan.

TRACK Air+ indeholder smart teknologi, som afspejler dit brugsmønster, og en stærk Bluetooth-forbindelse (BT 5.0). Du behøver ikke at tage din telefon op af lommen; høretelefonerne registrerer selv, når du bruger dem, og når du ikke gør, stopper musikken automatisk. Du kan nemt besvare opkald med et enkelt tryk på høretelefonerne, og takket være den dobbelte mikrofon vil du blive hørt lige så klart og tydeligt på telefonopkald, som du hører dem, du taler med.

Libratone TRACK Air+ Pris og tilgængelighed

Høretelefonerne koster 1.499 DKK og er tilgængelige fra august og kan fås hos udvalgte forhandlere.

 

Kilde: Libratone presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button